Beoordelingen Landal Twenhaarsveld

Teleurgesteld
1 11111

Bezoekdatum: 24 april 2015

Datum beoordeling: 24 april 2015

Reisgezelschap: met partner

Bij een bezoek aan het park bestelden wij op het terras een droge witte wijn. Hiervoor moesten wij 9,90 euro afrekenen. Later bleek dat de bediening ons ook had kunnen wijzen op een Chardonnaye voor, 3 65 euro per glas. De wijn die wij kregen kon overigens geen droge witte wijn genoemd worden. Waarom is er geen projskaart?

Beoordeling gegeven door N.N..

mooi park zwembad klein maar leuk huizen mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 februari 2013

Datum beoordeling: 11 februari 2013

Reisgezelschap: gezin

Het is een mooi park huizen ruim uit elkaar super mooi klein zwembad uitzicht op het bos en mooi om te wandlen ik ben met miijn hond vader en moeder geweest we hebben ook lekker gewandeld met mijn hond het was super leuk

Beoordeling gegeven door regina .

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 23 juni 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Prachtig weekend achter de rug! We zijn er met het hele gezin geweest en we hebben ons prima vermaakt! Veel te doen in de omgeving en schone huisjes + zachte bedden. Daarnaast hebben we in Holten een scooter gehuurd bij bromsnorverhuur.nl, dit was super aangezien je een route meekrijgt waarmee je de hele omgeving ziet! We kunnen het al met al iedereen aanraden!

Beoordeling gegeven door Jelle .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Week 18

Datum beoordeling: 4 mei 2009

Het is een geweldige omgeving met geweldig personeel! Ik heb de tijd van mijn leven gehad en kom zeker terug!

Beoordeling gegeven door Bart.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: december 2008

Datum beoordeling: 8 januari 2009

fijn park. het huisje is redelijk ruim even als de slaapkamers. Een leuk zwembad voor kinderen tot een jaar of twaalf. Bij mooi weer is er naast het park een mooi en groot openluchtzwembad. Aardig personeel en sfeervol en gezellige bowlingbaan en resturant.

Beoordeling gegeven door schekkerman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

Super leuk park. Heel kindvriendelijke doordat er geen hekken/heggen om de tuinen heen staan. Zelfs kleine kindjes kunnen lekker buiten spelen omdat je ze makkelijk in de gaten kan houden. Zwembad water vonden we wel wat koud!!! Service is TOP!! Bungalow was niet goed schoongemaakt en we kregen prompt het schoonmaakgeld retour en een bon voor gratis koffie. Heel goed geregeld allemaal!!

Beoordeling gegeven door Petra Koolmoes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: herfstvakantie 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

twenshaarveld het was een prachtig park met luxe huisjes .meubels zoals banken ,bedden ect oke omgeving was landelijk en dat is voor ons stads mensen heel leuk . de winkel is klein maar heeft de boodschappen voor het eerste uur zeker in huis . de activiteiten voor jongeren vind ik minder er is een krakkemikkige bowlingbaan ,pooltafels waar je geen ruimte bij had en dat was het dan ,ik mis dit toch op heel wat parken dat er voor de jeugd vanaf ong 14 jaar niet veel om handen is misschien kan het voorbeeld van centerparcs gevolgd worden met hun activiteitshal met bowling -pool shows ect . maar dit is eigenlijk het enigste kritische geluid want voor de rest is het prima en wij bezoeken met regelmaat een park van jullie

Beoordeling gegeven door mieke ockeloen-hobo.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: half juni 2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

Geweldige kinderbungalow op prachtig plekje in super bungalowpart. Helemaal geweldige midweek gehad (en niet eens zulk mooi weer).

Beoordeling gegeven door H. Treep.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 1999

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Landal vakantieparken zijn ruim opgezette parken met een natuurlijk aanzien voor alle leeftijden. Voor ons is het al een tijdje geleden dat we een bungalow hebben gehuurd. (Twenhaarsveld) Wat me bij Landal het meest opviel was de ruime bungalow met alle gemakken voorzien en vooral zéér kind-vriendelijk. (Degelijke traphekken e.d.) Doordat de bungalows vrij staan en volop privacy bieden, geeft het een heerlijk ontspannen gevoel. iets wat men in deze \'gehaastte\' tijd wel nodig heeft! Een uitstapje was niet nodig, het park is compleet en biedt genoeg faciliteiten.

Beoordeling gegeven door N.N..