1

De Hollandse Boerderij
De Hollandse Boerderij

Op de Hollandse Boerderij in Bodegraven kun je als toevallige wandelaar of fietser terecht, maar ook met een hele groep. Het bedrijf ligt in een heerlijk rustig poldergebied met veel rust en ruimte. De groepsaccommodaties zijn te boeken voor een groep tot honderd personen. De groepsverblijven zijn van alle gemakken voorzien. Je beschikt over een goed uitgeruste keuken met onder andere een ruime koelkast, zespits-gasfornuis met oven, vriezer, ijsblokjesmachine, vaatwasmachine, koffiezetapparaten, waterkoker en magnetron. Liever met je eigen tent of caravan op stap? Boek dan een plekje op de knusse boerderijcamping met 35 kampeerplaatsen.

Strijk voor de stevige trek neer op het terras in de boomgaard. Hier serveert de Hollandse Boerderij broodjes belegd met kaas of ham uit de streek. In de polder bij Bodegraven geniet je van het uitzicht over slootjes en vaarten. De Nieuwkoopse Plassen, met enorm veel watersportmogelijkheden, zijn vlakbij. In de omgeving zijn diverse bedrijven die groepsactiviteiten organiseren als een oer-Hollandse dag of een survivaltocht. Informeer bij de boerderij naar de mogelijkheden.

De Hollandse Boerderij in Bodegraven leent zich ook goed voor een familiedag, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Hollandse Boerderij