Uitstapjes vlakbij De Hollandse Boerderij

Uitje Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland (2.25km)  -  Zin in een actief uitje met elkaar? Stap dan in zo'n leuk fluisterbootje van Uitje Nieuwkoop en vaar de Nieuwkoopse Plassen op. Wat deze boottochtjes anders maakt dan andere zijn de gave opdrachten die je onderweg tegenkomt.

Zwembad De Kuil

bodegraven, Zuid-Holland (3.09km)  -  Zwembad de Kuil heeft een subtropisch recreatiebad, een groot wedstrijdbad en een buitenbad. Attracties als een glijbaan en springtoren in het buitenbad zorgen voor een spetterend verblijf.

Brouwcafé De Molen

bodegraven, Zuid-Holland (3.57km)  -  Bierliefhebbers opgelet. Echt Molenbier drink je in het Zuid-Hollandse stadje Bodegraven. Brouwer Menno Olivier produceert al jarenlang het bier in Brouwcafé De Molen.

Het Kaas Museum

bodegraven, Zuid-Holland (3.65km)  -  Leer in het vernieuwde Het Kaas Museum in Bodegraven alles over kaasmaken. Al in de achttiende eeuw werd in deze regio boerenkaas gemaakt.

Het Kookstation

bodegraven, Zuid-Holland (3.84km)  -  Kom koken in het oude stationsgebouw van Bodegraven! Het historische NS-station is omgetoverd tot een ware kookstudio. Voel de culinaire passie en leer nieuwe technieken.

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (4.79km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!

De Pannenkoe

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.39km)  -  In recreatiegebied Zegersloot ligt pannenkoekenboerderij Alphen. Hier kiezen gasten uit maar liefst ruim vijftig verschillende pannenkoeken!

De Reeuwijkse Plassen

reeuwijk, Zuid-Holland (6.42km)  -  Wandel en fiets langs bijzonder mooie plekjes in het veenlandschap van de Reeuwrijkse plassen. Zwemmen, windsurfen, kanoën of luieren aan de waterkant, voor iedereen wat wils!

Wet 'n Wild

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.86km)  -  Kom wakeboarden en waterskiën bij Wet 'n Wild in Alphen aan de Rijn. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

Intratuin Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (6.87km)  -  De Intratuin in Ter Aar helpt een ieder om van de tuin een heerlijk plekje te maken. Bloemen, planten, meubelen en ook dieren zijn hier te vinden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Hollandse Boerderij