Uitstapjes vlakbij Het Kookstation

Het Kaas Museum

bodegraven, Zuid-Holland (0.19km)  -  Leer in het vernieuwde Het Kaas Museum in Bodegraven alles over kaasmaken. Al in de achttiende eeuw werd in deze regio boerenkaas gemaakt.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Sint Willibrorduskerk Bodegraven

bodegraven, Zuid-Holland (0.34km)  -  In Bodegraven staat de Sint Willibrorduskerk. Deze kerk beschikt over een prachtig orgel, gebouwd door de beroemde orgelmaker Michaël Maarschalkerweerd.

open op maandag, woensdag en vrijdag 

Speel- en dierenpark De Oude Zustertuin

bodegraven, Zuid-Holland (0.46km)  -  Deze voormalige kloostertuin in Bodegraven geeft ontspanning tussen de dieren. Kinderen maken kennis met de natuur en ravotten op de speelplaats.

elke dag geopend 

Brouwcafé De Molen

bodegraven, Zuid-Holland (0.53km)  -  Bierliefhebbers opgelet. Echt Molenbier drink je in het Zuid-Hollandse stadje Bodegraven. Brouwer Menno Olivier produceert al jarenlang het bier in Brouwcafé De Molen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Kuil

bodegraven, Zuid-Holland (0.79km)  -  Zwembad de Kuil heeft een subtropisch recreatiebad, een groot wedstrijdbad en een buitenbad. Attracties als een glijbaan en springtoren in het buitenbad zorgen voor een spetterend verblijf.

elke dag geopend 

Kaasboerderij De Graaf

bodegraven, Zuid-Holland (1.31km)  -  Geniet op Kaasboerderij De Graaf na een rondleiding van de lekkerste kazen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om de omgeving te verkennen.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Eropuit op een E-Chopper

bodegraven, Zuid-Holland (1.43km)  -  Met een E-Chopper van Spyder Wheelz toer je elektrisch door de omgeving. Ontdek de mooiste pareltjes uit je regio tijdens je route.

elke dag geopend 

Fort Wierickerschans Bodegraven

bodegraven, Zuid-Holland (2.55km)  -  Fort Wierickerschans is een zeventiende-eeuws fort tussen Bodegraven en Nieuwerbrug. Omgeven door natuur en pal aan de Oude Rijn is dit de ideale feestlocatie!

doordeweeks geopend 

De Reeuwijkse Plassen

reeuwijk, Zuid-Holland (2.64km)  -  Wandel en fiets langs bijzonder mooie plekjes in dit veenlandschap. Zwemmen, surfen, kanoën en luieren aan de waterkant, dat kan bij de Reeuwijkse Plassen.

elke dag geopend 

Museum Proeverij De Koffietuin

nieuwerbrug, Zuid-Holland (3.11km)  -  Museum Proeverij De Koffietuin bevindt zich in een oude boerderij uit het jaar 1610. Extra leuk: je kunt er je eigen koffie branden en malen.

gesloten, open van  1 mei t/m 30 september, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Streekmuseum Reeuwijk

reeuwijk, Zuid-Holland (3.33km)  -  De geschiedenis van de Reeuwijkse Plassen komt tot leven in het Streekmuseum Reeuwijk. Een verhaal over turfwinning, Goudse boerenkaas en botenbouw.

gesloten, open van  1 april t/m 30 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Openluchtzwembad De Fuut

reeuwijk, Zuid-Holland (3.39km)  -  De Fuut is een mooi openluchtzwembad in Reeuwijk voor een gezellig dagje weg in de buitenlucht. Het zwembad heeft drie verschillende baden en een grote ligweide.

gesloten, open van  23 april t/m 3 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur 

De Hollandse Boerderij

bodegraven, Zuid-Holland (3.84km)  -  De Hollandse Boerderij is een heerlijk oord op het platteland in Bodegraven. Voor wandelaars en fietsers is het een afstapadres voor een stevige lunch met producten uit de streek. Groepen kunnen overnachten in een van de groepsaccommodaties.

elke dag geopend 

Boomkwekerijmuseum

boskoop, Zuid-Holland (5.33km)  -  Bomen zijn prachtig! Bekijk de historie van de boom in het Boomkwekerijmuseum. Achter het museum is een boomkwekerij gevestigd met planten en struiken.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Uitje Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland (5.8km)  -  Zin in een actief uitje met elkaar? Stap dan in zo'n leuk fluisterbootje van Uitje Nieuwkoop en vaar de Nieuwkoopse Plassen op. Wat deze boottochtjes anders maakt dan andere zijn de gave opdrachten die je onderweg tegenkomt.

elke dag geopend 

Botenverhuur en palingrokerij Hoogerwerf

nieuwkoop, Zuid-Holland (6.48km)  -  Vaar over de Nieuwkoopse Plassen. Werp je hengel uit of geniet van de rustieke omgeving. Na de tocht kun je genieten van een broodje Nieuwkoopse paling. Op ambachtelijke wijze gerookt in het visserscafé.

geopend op afspraak of bel +31 (0)172 57 13 55 /+31 (0)6 227 70 034 

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden

gouda, Zuid-Holland (6.48km)  -  Op een mooi plek, tussen twee woonwijken in, ligt de monumentale boerderij waar kinderboerderij De Goudse Hofsteden is gevestigd. Een plek waar kinderen en ouderen in contact komen met flora en fauna.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op maandag 

Boerensporten bij kaasboerderij Verhaar

nieuwkoop, Zuid-Holland (6.96km)  -  Is een beetje vies worden geen probleem? Ga dan boerensporten! Boerderij Verhaar legt de buikschuifbaan vast klaar voor een heerlijk boerendagje.

elke dag geopend 

Parkvilla Alphen aan den Rijn

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (7.22km)  -  Ontdek je talent bij filmhuis en theater Parkvilla, het centrum voor kunsteducatie, cursussen en workshops.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Kookstation