Uitstapjes vlakbij Het Kookstation

Het Kaas Museum

bodegraven, Zuid-Holland (0.19km)  -  Leer in het vernieuwde Het Kaas Museum in Bodegraven alles over kaasmaken. Al in de achttiende eeuw werd in deze regio boerenkaas gemaakt.

Brouwcafé De Molen

bodegraven, Zuid-Holland (0.53km)  -  Bierliefhebbers opgelet. Echt Molenbier drink je in het Zuid-Hollandse stadje Bodegraven. Brouwer Menno Olivier produceert al jarenlang het bier in Brouwcafé De Molen.

Zwembad De Kuil

bodegraven, Zuid-Holland (0.79km)  -  Zwembad de Kuil heeft een subtropisch recreatiebad, een groot wedstrijdbad en een buitenbad. Attracties als een glijbaan en springtoren in het buitenbad zorgen voor een spetterend verblijf.

De Reeuwijkse Plassen

reeuwijk, Zuid-Holland (2.64km)  -  Wandel en fiets langs bijzonder mooie plekjes in het veenlandschap van de Reeuwrijkse plassen. Zwemmen, windsurfen, kanoën of luieren aan de waterkant, voor iedereen wat wils!

De Hollandse Boerderij

bodegraven, Zuid-Holland (3.84km)  -  De Hollandse Boerderij is een heerlijk oord op het platteland in Bodegraven. Voor wandelaars en fietsers is het een afstapadres voor een stevige lunch met producten uit de streek. Groepen kunnen overnachten in een van de groepsaccommodaties.

Café - Bistro 't Wapen

reeuwijk, Zuid-Holland (4.74km)  -  Geniet van een heerlijk diner of ga voor een smakelijke lunch na een fietstocht bij Café - Bistro 't Wapen. Een gezellige plek waar lekker en eerlijk eten hoog in het vaandel staat.

Boomkwekerijmuseum

boskoop, Zuid-Holland (5.33km)  -  Bomen zijn prachtig! Bekijk de historie van de boom in het Boomkwekerijmuseum. Achter het museum is een boomkwekerij gevestigd met planten en struiken.

Uitje Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland (5.8km)  -  Zin in een actief uitje met elkaar? Stap dan in zo'n leuk fluisterbootje van Uitje Nieuwkoop en vaar de Nieuwkoopse Plassen op. Wat deze boottochtjes anders maakt dan andere zijn de gave opdrachten die je onderweg tegenkomt.

Monkey Town Gouda

gouda, Zuid-Holland (7.42km)  -  In Monkey Town raak je niet snel uitgespeeld. Met de langste ballenbaan van Nederland, een bananenrace en het apenavontuur vermaken kinderen zich hier op en top!

Wet 'n Wild

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (7.65km)  -  Kom wakeboarden en waterskiën bij Wet 'n Wild in Alphen aan de Rijn. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Kookstation