Uitstapjes vlakbij Atelier Ada Gons Goosen

De Sfeerstal Bloemenpluktuin

nieuwveen, Zuid-Holland (2.77km)  -  De Bloemenpluktuin in De Sfeerstal is een gezellig dagje uit! In de pluktuin kan zelf een boeketje worden samengesteld of kruiden worden geplukt voor een vers kopje thee in het theehuis.

Escape Rooms Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (5.03km)  -  Bij Escape Rooms Ter Aar heb je keuze uit acht spannende escape rooms of escapetochten. Breek je hoofd over pittige raadsels en ontsnap uit één van de mooi ingerichte themakamers.

Amstelhoeve Recreatie

de hoef, Utrecht (5.3km)  -  De Amstelhoeve is een perfecte uitvalsbasis voor groepen. Ideaal voor een weekend weg met vrienden of familie! Bijzonder: je overnacht in een gerenoveerde koeienstal.

Intratuin Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (5.3km)  -  De Intratuin in Ter Aar helpt een ieder om van de tuin een heerlijk plekje te maken. Bloemen, planten, meubelen en ook dieren zijn hier te vinden.

Zwembad De Waterlelie

aalsmeer, Noord-Holland (5.61km)  -  Lekker sportief baantjes trekken, zwemles, babyzwemmen of recreatiezwemmen. Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt talloze mogelijkheden voor iedereen.

CRASH Luchtoorlog- & Verzetsmuseum '40-'45

aalsmeerderbrug, Noord-Holland (6.27km)  -  CRASH Luchtoorlog- & Verzetsmuseum '40-'45 vertelt het verhaal van de op Nederlands grondgebied neergestorte gevechtsvliegtuigen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Bekijk restanten van de vliegtuigen en persoonlijke bezittingen van de piloten,...

Bloemenveiling Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (6.58km)  -  Loop binnen in de bloemenveiling en zie de verkopers en inkopers 'live' strijden om de goedkoopste bloemen! Duizenden bloemen en planten staan al klaar op de veilingvloer.

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (7.64km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Atelier Ada Gons Goosen