Uitstapjes vlakbij Pannenkoekenhuis De Oase

Speeltuin Groenendaal

heemstede, Noord-Holland (2.23km)  -  Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in Speeltuin Groenendaal. Naast de speeltuin ligt kinderboerderij 't Molentje.

Blitz Skincare

heemstede, Noord-Holland (2.53km)  -  Onthaast en ontspan in de spa van Blitz Skincare. Faciliteiten als gewichtloos drijven in een zoutwaterbad en een massage op een verwarmde zandbank maken van deze spa iets bijzonders.

Speelbos Meermond

heemstede, Noord-Holland (3.47km)  -  Buiten spelen doe je in Speelbos Meermond, waar je kunt spelen tot je groen ziet. Het speelbos zit vol uitdagingen voor kinderen en kleuters.

Buitenplaats Elswout

overveen, Noord-Holland (3.59km)  -  Buitenplaats Elswout staat bekend als één van de mooiste buitenplaatsen van Nederland. Wandelaars zijn van zonsopgang tot zonsondergang welkom. Een prachtige plek om te wandelen of even de stilte en schoonheid op te zoeken. Buitenplaats Elswout is...

Cruquius Museum

cruquius, Noord-Holland (3.84km)  -  Museum De Cruquius is een industrieel monument uit 1849. Het voormalig stoomgemaal maalde, samen met twee andere stoomgemalen, in drie jaar tijd de Haarlemmermeer leeg.

Koepel Kathedraal Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.29km)  -  Architect Joseph Cuypers speelde met licht bij de bouw van de Koepel Kathedraal Haarlem. Leer meer over de kathedraal in het KathedraalMuseum in de cryptes van de kerk.

Golfbaan The Dunes

zandvoort, Noord-Holland (4.62km)  -  De naam zegt het al: bij Golfbaan The Dunes sla je een balletje midden in de duinen. Een gemoedelijke 9-holes golfbaan waar je ook wat kunt eten en drinken in het Clubhuis.

Frans Hals Museum (Hof)

haarlem, Noord-Holland (4.82km)  -  In het Frans Hals Museum bewonder je oude kunst, hedendaagse kunst en een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties: Hof en Hal. Locatie Hof is het gebouw van het oorspronkelijke Frans Hals Museum.

Verwey Museum Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.87km)  -  Leer alles over de rijke historie van Haarlem in het Verwey Museum. Film, historische voorwerpen en wisselende exposities nemen je mee terug in de tijd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pannenkoekenhuis De Oase