Uitstapjes vlakbij Pannenkoekenhuis De Oase

Amsterdamse Waterleidingduinen

vogelenzang, Noord-Holland (0.32km)  -  De Amsterdamse Waterleidingduinen is het grootste natuurgebied aan de Nederlandse kust. Struin door de duinen, de bossen en de heide en geniet van de natuur.

Pannenkoekenrestaurant De Konijnenberg

heemstede, Noord-Holland (1.65km)  -  Hip en Hollands, dat is pannenkoekenhuis 'De Konijnenberg'. Zowel Jip en Janneke als het meisje met de parel een plekje hebben een plekje in het gezellige roodblauwe interieur gekregen.

Speeltuin Groenendaal

heemstede, Noord-Holland (2.23km)  -  Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in Speeltuin Groenendaal. Naast de speeltuin ligt kinderboerderij 't Molentje.

Kinderboerderij Heemstede

heemstede, Noord-Holland (2.32km)  -  Kinderboerderij Heemstede is dé plek voor een leuk dagje uit voor kinderen. Cavia's kammen of geiten borstelen, het kan allemaal!

Blitz Skincare

heemstede, Noord-Holland (2.53km)  -  Onthaast en ontspan in de spa van Blitz Skincare. Faciliteiten als gewichtloos drijven in een zoutwaterbad en een massage op een verwarmde zandbank maken van deze spa iets bijzonders.

Linnaeushof - de grootste speeltuin van Europa

heemstede, Noord-Holland (2.77km)  -  In de grootste speeltuin van Europa bestaat verveling niet. Bennie Broek staat klaar in Linnaeushof om iedere bezoeker te verwelkomen. Een dag vol avontuur! Durf jij het aan?

Restaurant De PlekK

haarlem, Noord-Holland (3.44km)  -  Bij Restaurant Restaurant De PlekK in Haarlem kunnen gasten terecht voor een smakelijke lunch of diner en voor een gezellige borrel. De ligging is prachtig: pal aan het bos.

Speelbos Meermond

heemstede, Noord-Holland (3.47km)  -  Buiten spelen doe je in Speelbos Meermond, waar je kunt spelen tot je groen ziet. Het speelbos zit vol uitdagingen voor kinderen en kleuters.

Buitenplaats Elswout

overveen, Noord-Holland (3.59km)  -  Buitenplaats Elswout staat bekend als één van de mooiste buitenplaatsen van Nederland. Wandelaars zijn van zonsopgang tot zonsondergang welkom. Een prachtige plek om te wandelen of even de stilte en schoonheid op te zoeken.

Intratuin Cruquius

cruquius, Noord-Holland (3.71km)  -  Alles voor de tuin én interieur is te vinden bij Intratuin Cruquius! De hond kan er ook terecht, want er is zelfs een hondenwasstraat.

Annemieke's Pluktuin

hillegom, Zuid-Holland (3.78km)  -  Pluk je eigen bloemen in Annemieke's pluktuin!

Cruquius Museum

cruquius, Noord-Holland (3.84km)  -  Museum De Cruquius is een industrieel monument uit 1849. Het voormalig stoomgemaal maalde, samen met twee andere stoomgemalen, in drie jaar tijd de Haarlemmermeer leeg.

Kinderboerderij De Houthoeve

haarlem, Noord-Holland (3.99km)  -  De geschiedenis van De Houthoeve gaat ver terug. Het hertenkamp bestaat al sinds 1828. In 1967 is daar een kinderboerderij bijgekomen.

't Wapen van Kennemerland

haarlem, Noord-Holland (4.02km)  -  Beleef culinaire hoogtepunten aan de rand van Haarlem, terwijl in het weiland de zwart-wit gevlekte koeien heen en weer dartelen. 't Wapen van Kennemerland is een verborgen parel!

Monkey Town Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.21km)  -  Luchtkussens, trampolines, glijbanen, vervelen is in indoor speeltuin Monkey Town Haarlem onmogelijk!

Koepel Kathedraal Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.29km)  -  Architect Joseph Cuypers speelde met licht bij de bouw van de Koepel Kathedraal Haarlem. Leer meer over de kathedraal in het KathedraalMuseum in de cryptes van de kerk.

Restaurant Fris

haarlem, Noord-Holland (4.52km)  -  Fris staat voor goed eten in een ontspannen sfeer, een eerlijke keuken waar alleen met versproducten van de beste leveranciers wordt gewerkt.

Stadsschouwburg Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.55km)  -  De Stadsschouwburg Haarlem kent een lange geschiedenis met prachtige theatervoorstellingen.

Golfbaan The Dunes

zandvoort, Noord-Holland (4.62km)  -  De naam zegt het al: bij Golfbaan The Dunes sla je een balletje midden in de duinen. Een gemoedelijke 9-holes golfbaan waar je ook wat kunt eten en drinken in het Clubhuis.

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Bezoek kasteel Doorwerth Een paar passen over de ophaalbrug van kasteel Doorwerth en je bent in de Middeleeuwen! Hoe leefden de mensen toen op het landgoed? Neem een kijkje in het stoere kasteel, in de middeleeuwse keuken en de gevangenis met het griezelige spijkerplafond.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pannenkoekenhuis De Oase