RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

RCN Zeewolde is een van de parken van Recreatiecentra Nederland. Dit is een organisatie die vakantieplekken aanbiedt in Nederland en Frankrijk. RCN Zeewolde ligt in Flevoland aan het Veluwemeer. De watersportmogelijkheden zijn hier eindeloos!

Het park heeft eigen haven voor 200 boten en een surfstrand. Liefhebbers van watersport hebben dus alle mogelijkheden om te zeilen, te surfen en te vissen binnen handbereik. Maar in de omgeving zijn ook genoeg andere leuke uitstapjes te vinden. Het uitgestrekte polderlandschap van Flevoland is perfect voor mooie wandel- en fietstochten. Of ga een dagje naar de Veluwe aan de overkant van het meer! Vanuit het recreatiepark zijn leuke uitstapjes te maken naar Zuiderzeestadjes als Elburg en Spakenburg, het Dolfinarium in Harderwijk en Walibi World.

Voor de kinderen is er op het park een prachtig waterspeelparadijs. Deze is open wanneer de buitentemperatuur boven de 20 graden stijgt van april tot en met oktober. Het overdekte zwembad is het hele kampeerseizoen open!

RCN Zeewolde in Zeewolde leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

RCN Zeewolde

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.