1

RCN de Flaasbloem


-advertentiepositie-RCN de Flaasbloem

Op RCN de Flaasbloem vieren gasten vakantie midden in de Brabantse bossen van Chaam. Het park de ideale uitvalsbasis voor mooie wandel- of fietstochen of leuke uitstapjes naar gezellige Brabantse steden in de buurt. Kinderen beleven urenlang plezier in het binnenzwembad of het waterspeelparadijs. Ook worden er vaak leuke activiteiten georganiseerd door het recreatieteam, zoals een knutselclub of een route door het park in de 'Flaasbloemel'; het gezellige treintje. RCN de Flaasbloem was de winnaar van de beste kindercamping in 2013, uitgeroepen door de ANWB. Het park is ook voorzien van wifi.

Gasten die midden in de natuur willen kamperen, kunnen terecht op het speciale terrein De Wildenberg. Dat betekent: ontspannen in de originele Finse sauna, samen met andere gasten koken en barbecueën. Kinderen vermaken zich in de kruiptunnels, op de reuzenschommel of met de kabelbaan. Wie meer luxe wil, kiest voor een Finse lodge of een moderne tunneltent. Ook een bungalow of een standaardkampeerplaats behoren tot de mogelijkheden.

RCN de Flaasbloem in Chaam leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rcn.nl

Chalets aan het water. Foto: De Flaasbloem
Chalets aan het water. Foto: De Flaasbloem
Plezier maken bij het recreatiemeer. Foto: De Flaasbloem
Plezier maken bij het recreatiemeer. Foto: De Flaasbloem
Finse waterlodge. Foto: De Flaasbloem
Finse waterlodge. Foto: De Flaasbloem