Uitstapjes vlakbij RCN de Flaasbloem

Recreatiepark Ponderosa

ulicoten, Noord-Brabant (2.51km)  -  Op recreatiepark Ponderosa geniet je van een heerlijk ontspannen vakantie met z'n tweeën of met het hele gezin. Kleine kinderen, tieners en zelfs opa en oma kunnen hier genieten van een heerlijke vakantie.

Natuurspeelplek Chaam

chaam, Noord-Brabant (3.03km)  -  Kabouter Pimmetje Puntmuts woont in speelbos Chaam. Ga samen met hem op avontuur op het speciale kabouterpad. Of klim in bomen en spring slootje op de natuurspeelplek.

Speelboerderij De Vossenberg

gilze, Noord-Brabant (7.8km)  -  Speelboerderij De Vossenberg zet kinderen in beweging. Op deze verbouwde boerderij kunnen kinderen, weer of geen weer, lekker klauteren, schommelen, springen dansen of glijden. Met bijzondere speeltoestellen als trampolines, een voetbalkooi en een...

High in the sky met Sky ballonvaarten

tilburg, Noord-Brabant (9.21km)  -  Sky Ballonvaarten neemt haar gasten mee aan boord en laat ze genieten op grote hoogte. Laat de drukke aarde even voor wat het is en ervaar de rust in hoge sferen. Voel je vrij als een vogel, zwevend op de wind, naar een nog onbekende bestemming.

Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen

rijen, Noord-Brabant (9.84km)  -  Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen heeft alles in huis over luchtvaarthistorisch cultuurgoed. De spullen in de collecties vertellen het verhaal van de vliegbasis en hoe dit past binnen de ontwikkeling van de Nederlandse civiele en militaire...

Kinepolis Breda

breda, Noord-Brabant (10.74km)  -  De stoelen en leuningen van Kinepolis Breda zijn extra breed. Zo wordt een avondje filmkijken in de bioscoop wel heel ontspannend.

Landgoed Bouvigne Breda

breda, Noord-Brabant (11.1km)  -  Landgoed Bouvigne is een sprookje in hartje Breda. Het landgoed bestaat uit een kasteel omgeven door drie tuinen en een boomgaard, waar je heerlijk kunt wandelen.

Het Boshuis

breda, Noord-Brabant (11.61km)  -  In het Boshuis kun je in een prachtige omgeving een ruimte afhuren om een cursus, workshop of training te geven of om te vergaderen.

Concerten Sacramentskerk

breda, Noord-Brabant (12.24km)  -  De Sacramentskerk is een centrum voor podiumkunsten en spiritualiteit. Iedere zondag komt de Rooms-katholieke samen, maar de kerk is ook een vaste repetitie- en concertruimte voor verschillende koren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van RCN de Flaasbloem