Restaurant O Mundo in Hotel De Wereld - GESLOTEN

Restaurant O Mundo in Hotel De Wereld - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Er is geen plek op aarde met zoveel kennis over voedsel als Wageningen. In dit internationale foodbolwerk neemt Restaurant O Mundo als onderdeel van Hotel de Wereld en met een Michelinster een bijzondere plaats in.

Patron cuisinier Addie Roelofsen en chef-kok Jonathan Veldhuizen bereiden pure gerechten zonder fratsen, met grote liefde voor het vak en creatieve aandacht voor de presentatie. Op de aan de seizoenen aangepaste menukaart staat een ruime keuze aan à la carte specialiteiten en speciale door de chef samengestelde menu's. Sommelier Jurriën van Hierden helpt graag bij de keuze voor een passende wijn. Ook met een ster wil Restaurant O Mundo betaalbaar blijven voor haar gasten. Zo kost een viergangenmenu maar €55,00 euro. Bij mooi weer kan er op het terras onder de plataan en kastanjes worden genoten van een lunch of diner. Een bezoek aan Restaurant O Mundo is te combineren met een hotelovernachting in het historische Hotel De Wereld.

Restaurant O Mundo in Hotel De Wereld - GESLOTEN in Wageningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Restaurant O Mundo in Hotel De Wereld - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.