Wageningen

Dagje of weekendje Wageningen - wat te doen?

Uitstapjes Wageningen (18)

Bloemenpluktuin Bloemrijk

WAGENINGEN, GELDERLAND - Niks geen standaard boeket van de bloemist. In Pluktuin Bloemrijk stel je je eigen ruiker samen. Dwaal tussen de kleurrijke bloemen in Wageningen die ook nog eens biologisch worden geteeld.

geopend, open op woensdag en zaterdag

entree vanaf € 2,00

Theater Junushoff Wageningen

WAGENINGEN, GELDERLAND - Theater Junushoff in Wageningen biedt voor ieder wat wils. Van show en dans tot zang en musical.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree vanaf € 10,00

Hotel de Wereld Wageningen

WAGENINGEN, GELDERLAND - Een klein hotel met een grote historie: Hotel De Wereld. Dit viersterren boutique hotel was de plek waar de Duitse bezetter in 1945 officieel capituleerde. Nu vinden vermoeide reizigers of verwende toeristen er een heerlijk bed en fantastische...

elke dag geopend

entree vanaf € 62,50

Zwembad de Bongerd

WAGENINGEN, GELDERLAND - Iedereen kan genieten van het water in de baden van De Bongerd in Wageningen. Heerlijk sporten, ontspannen en spelen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,65

kinderen vanaf € 5,10

Grieks Restaurant Alexandros

WAGENINGEN, GELDERLAND - Wie lekker en uitgebreid Grieks wil eten, is bij Grieks Restaurant Alexandros in Wageningen op de juiste plaats. Geniet van lekkere Gyros en Tzatziki.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 5,50

Pluktuin de Bosrand

WAGENINGEN, GELDERLAND - Bramen, bessen en aardbeien hangen zo voor het grijpen in Pluktuin de Bosrand. Mits je op het goede moment komt natuurlijk! Kom zelf plukken en ga met fruit en bloemen weer naar huis.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

volwassenen vanaf € 2,50

kinderen vanaf € 1,50

peuters gratis

Roeiclinic bij Argo

WAGENINGEN, GELDERLAND - Maak met een supersnelle roeiboot een vaartocht over de Rijn. Met de roeiclinics van de Wageningsche Studenten Vereniging ARGO ga je steeds sneller en sneller. En dat allemaal door enthousiasme, kracht en samenwerking!

elke dag geopend

entree onbekend

Arboretum Oostereng

WAGENINGEN, GELDERLAND - Tot voor kort wist bijna niemand van het bestaan van Arboretum Oostereng. Maar het bos is helemaal opgeknapt door vrijwilligers en klaar om alle bezoekers en natuurliefhebbers te ontvangen.

elke dag geopend

entree gratis

Van de redactie

UITagenda