Zeilen en loungen op de beeldschone Bounty

Zeilschip Bounty

Beeldschoon om te zien en een toplocatie voor een heerlijke dag op het water. Beleef een unieke dag op het voormalige viskotterschip Bounty! Zeil zelf of relax aan boord op de loungekussens. Het schip is een mooie locatie voor een bruiloft, een zakelijke meeting of een gezellig familiefeest. Stap aan boord van deze zeldzame parel voor een authentieke zeilbelevenis!

Zeil-en-Partyship-Bounty

Wanneer je met Zeilschip Bounty in zee gaat, beleef je het ultieme VOC-gevoel. Met de sfeer van toen en het comfort van vandaag. Er zijn veel verschillende arrangementen op het water mogelijk. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Bataviawerf, leer alles over de VOC en Michiel de Ruyter en hijs daarna zelf de zeilen op de Bounty. Of geniet in luxe van een familiefeest of bedrijfsfeest op Zeilschip Bounty. Met eten, muziek en een unieke sfeer op het water. Maak een vaartocht extra speciaal met een Sunset Cruise bij zonsondergang. Twee keer per maand is er een vaarbelevenis met flinke korting. Bekijk de actuele evenementen.

Volg een workshop aan boord

Neem ook een kijkje bij de leuke workshops, zoals sushi maken, smartlappen zingen of een spannend moordspel spelen! In samenwerking met de Bataviawerf zijn er arrangementen mogelijk voor groepen tot 150 personen.

Stap in het huwelijksbootje

Wat is er romantischer dan trouwen op het water bij zonsondergang? Trouw aan boord van de Bounty en vier jullie huwelijk op het water. Zeilschip Bounty is een gewild trouwschip voor een romantische dag! Over de catering hoef je je niet druk te maken, op aanvraag kan het eten en drinken geheel verzorgd worden.

Zeilschip Bounty heeft als thuishaven de Bataviahaven in Lelystad, maar kan ook vertrekken van havens in Amsterdam, Almere, Muiderzand, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen.

Zeilschip Bounty in Lelystad leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Zeilschip Bounty.

Foto: Zeilschip Bounty.

Foto: Zeilschip Bounty.

Foto: Zeilschip Bounty.

Foto: Zeilschip Bounty.

Foto: Zeilschip Bounty.

Foto: Zeilschip Bounty.

Foto: Zeilschip Bounty.