1

Zeilschip Bounty


-advertentiepositie-Zeilen en loungen op de beeldschone Bounty

Beeldschoon om te zien en een toplocatie voor een heerlijke dag op het water. Beleef een unieke dag op het voormalige viskotterschip Bounty! Zeil zelf of relax aan boord op de loungekussens. Het schip is een mooie locatie voor een bruiloft, een zakelijke meeting of een gezellig familiefeest. Stap aan boord van deze zeldzame parel voor een authentieke zeilbelevenis!

Arrangementen

Wanneer je met Zeilschip Bounty in zee gaat, beleef je het ultieme VOC-gevoel. Met de sfeer van toen en het comfort van vandaag. Er zijn veel verschillende arrangementen op het water mogelijk. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Bataviawerf, leer alles over de VOC en Michiel de Ruyter en hijs daarna zelf de zeilen. Of geniet van een geheel evrzorgde vaartocht naar de Marker Wadden. Of ga voor een romantische Sunset Cruise bij zonsondergang.

Workshops aan boord

Sushi maken, smartlappen zingen of een spannend moordspel spelen? In samenwerking met de Bataviawerf zijn er arrangementen mogelijk voor groepen tot 150 personen.

Zeilschip Bounty heeft als thuishaven de Bataviahaven in Lelystad, maar kan ook vertrekken van havens in Amsterdam, Almere, Muiderzand, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen.

Zeilschip Bounty in Lelystad leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek zeilschipbounty.nl

Foto: Zeilschip Bounty.
Foto: Zeilschip Bounty.
Foto: Zeilschip Bounty.
Foto: Zeilschip Bounty.
Foto: Zeilschip Bounty.
Foto: Zeilschip Bounty.
Foto: Zeilschip Bounty.
Foto: Zeilschip Bounty.