Vakantiepark De Krim Texel
Vakantiepark De Krim Texel

Vakantiepark De Krim grenst aan natuurgebied De Slufter, waar de Noordzee nog vrij spel heeft. In de omgeving zijn er veel dingen te beleven, maar het vakantiepark zelf is ook al compleet uitgerust.

Kinderen kunnen zich uitleven op het pannavoetbalveld of spelen op een echt schip. Verder is er een uitgebreid binnenzwembad met spannende glijbanen, een wildwaterbaan, een peutergedeelte en een buitengedeelte. Je kunt er glow in the dark midgetgolf spelen, lasergamen, bowlen, golfen, klimmen in het klimpark en er is een indoor speelparadijs. Er zijn verschillende horecagelegenheden, een supermarkt en in juli en augustus is er iedere zondag op het centrale plein een gezellige markt. Nodig naar de kapper of eens lekker hier de tijd voor nemen? Ook dat kan op het park. Bij Vakantiepark De Krim viert de hele familie echt vakantie!

Vakantiepark De Krim Texel in De Cocksdorp leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Vakantiepark De Krim Texel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.