1

Uitstapjes vlakbij Vakantiepark De Krim Texel

Paracentrum Texel

de cocksdorp, Noord-Holland (4.32km)  -  Vanaf minimaal drie kilometer hoogte uit het vliegtuig stappen en parachute springen of toch liever een gewone rondvlucht? Bij Paracentrum Texel kan het allebei.

Texel Zoo

oosterend, Noord-Holland (5.9km)  -  Luidruchtige tropische vogels, adembenemende vlinders én wonderschone tropische planten. Texel Zoo biedt naast reptielen en zoogdieren deze geweldige combinatie van flora en fauna.

Slapen in een luxe Airstream-caravan

reutum, Overijssel (7.27km)  -  In het Twentse Reutum schitteren de grote Airstreams in het zonnetje. Deze zilverkleurige, futuristische caravans komen van ver: het ontwerp is van designer Christopher Deam uit San Francisco. Te huur als originele slaapplek!

Café De Jutter

de koog, Noord-Holland (8.79km)  -  Na een rondje fietsen aanschuiven voor een kop koffie of 's avonds gezellig naar de kroeg: bij het knusse Café De Jutter op Texel kan het allebei.

Museum Waelstee

de waal, Noord-Holland (9.23km)  -  Nieuwsgierig naar hoe het vroeger was om op een Waddeneiland te leven? Je ontdekt het in Museum Waelstee, in een authentieke stolpboerderij op Texel waar allerlei oude ambachten te zien zijn.

Zeehonden kijken bij Ecomare

de koog, Noord-Holland (11.25km)  -  Stap de wereld van de Waddenzee binnen. Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondencrèche, een vogelopvang en een duinpark tegelijkertijd! Kom naar dit educatieve centrum en ontmoet alle bewoners van de Wadden op Texel.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark De Krim Texel