Uitstapjes vlakbij Theater & Restaurant De...

Camping Loodsmansduin Texel

den hoorn, Noord-Holland (0.54km)  -  Midden in het Nationaal Park Duinen van Texel ligt Camping Loodsmansduin. Loop direct uit je tentje de natuur in of geniet op de veranda van je chalet van de zeewind en de heerlijke geuren van bos en duin.

Texel Yurts

den hoorn, Noord-Holland (0.54km)  -  Is het een tent? Een hotel? Een bungalow? Nee, het is een yurt! Beleef een heel bijzonder verblijf in deze woontent uit Mongolië!

Groepsaccommodatie De Stolp

den hoorn, Noord-Holland (0.57km)  -  Groepsaccommodatie De Stolp op Texel trekt voornamelijk basisscholen en families met kinderen. De locatie ligt vlak bij het strand, het bos en natuurgebieden.

Landgoed De Bonte Belevenis

den hoorn, Noord-Holland (0.84km)  -  Aan de duinen van het dorpje Den Hoorn ligt Landgoed De Bonte Belevenis. Leer alles over bijzondere ambachten zoals bier brouwen of zeep maken en doe het zelf!

Uitkijktoren Fonteinsnol

den burg, Noord-Holland (3.02km)  -  Geniet van het het prachtige Waddeneiland en ontdek de mooiste uitzichten op Texel. Beklim uitkijktoren Fonteinsnol in Den Burg boven op een duin!

Fietsverhuur Veerhaven Texel

den hoorn, Noord-Holland (3.21km)  -  Zo van de boot op de fiets bij Rijwielverhuur Veerhaven Texel. Er zijn fietsen te huur in alle soorten en maten. Trap de benen rond en verken het eiland!

Schapenboerderij Texel

texel, Noord-Holland (3.74km)  -  Vooral in het voorjaar is een bezoek aan Schapenboerderij Texel een bijzondere belevenis. Wie weet zie je met eigen ogen een lammetje ter wereld komen! En anders zijn er nog veel meer dieren te zien.

Hotel De 14 Sterren

den burg, Noord-Holland (3.78km)  -  Even er helemaal tussenuit? Boek dan een hotelovernachting bij Hotel De 14 Sterren op Texel!

Circuitpark Karting Texel

den burg, Noord-Holland (4.17km)  -  Uitdagende bochten, hoge snelheden, een lang recht stuk en de geur van rubber op het asfalt. Dat is karten op Circuitpark Karting Texel!

WaouW Outdoor Escape Games

den burg, Noord-Holland (4.19km)  -  Met WaouW Outdoor Escape Games ontdek je het prachtige Texel! Ga op pad met spannende avonturenspellen die je buiten zelfstandig speelt met je vrienden of familieleden.

Vakantiepark Dennenoord

den burg, Noord-Holland (4.27km)  -  Vakantiepark Dennenoord ligt op het eiland Texel. Vanuit de chalets kan men gemakkelijk het eiland verkennen. Gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi.

Openluchtzwembad Molenkoog

den burg, Noord-Holland (4.69km)  -  Het zoute water van de Waddenzee even zat? Neem dan voor de afwisseling eens een frisse duik in het gezellige openluchtzwembad Molenkoog op Texel!

Oudheidkamer Texel

den burg, Noord-Holland (4.75km)  -  In een van de oudste huizen van Texel, in het centrum van Den Burg, ligt een prachtige parel van een museum verscholen. Hier vindt je de Texelse Oudheidkamer, uit de tijd van oma's oma. De Texelse Oudheidkamer is een klein museum midden in het...

Atelier MooiZO - workshops handwerken

den burg, Noord-Holland (4.81km)  -  Ga aan de slag met Texel bij Atelier MooiZO! Maak ietsvan Texelse wol of van gejutte spullen op het strand. Wees creatief en maak er iets moois van!

Georgische Begraafplaats Texel

oudeschild, Noord-Holland (5km)  -  De Georgische begraafplaats Loladse in Oudeschild (gemeente Texel) herinnert aan de opstand van de Georgiërs aan het eind van de Tweede Wereldoorlog.

Maritiem- en Juttersmuseum Flora

de koog, Noord-Holland (5.63km)  -  Luister naar spannende juttersverhalen, bekijk de vreemdste voorwerpen en ontdek alles over jutters op Texel in het Maritiem- en Juttersmuseum Flora.

Residentie Californië

de koog, Noord-Holland (5.76km)  -  Op het mooi waddeneiland Texel ligt Residentie Californië. De omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor leuke uitstapjes, zoals zeehondenopvang Ecomare.

Texelse Bierbrouwerij

oudeschild, Noord-Holland (5.86km)  -  De Texelse Bierbrouwerij is één en al sfeer. Volg een rondleiding en ontdek hoe het Texelse speciaalbier gebrouwen wordt. En natuurlijk hoe het smaakt.

Zeehonden kijken bij Ecomare

de koog, Noord-Holland (5.87km)  -  Stap de wereld van de Waddenzee binnen. Ecomare is een natuurmuseum, een zeehondencrèche, een vogelopvang en een duinpark tegelijkertijd! Kom naar dit educatieve centrum en ontmoet alle bewoners van de Wadden op Texel.

Nationaal Park Duinen van Texel

de koog, Noord-Holland (5.87km)  -  Natuur, duinen en zee in overvloed. Dat is Nationaal Park Duinen van Texel. Ga wandelen, fietsen of paardrijden en geniet van een heerlijk dagje in de natuur!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Theater & Restaurant De Toegift