1

Uitstapjes vlakbij Open Tuin Zonnehoek

Wieringer Eiland Museum 'Jan Lont'

hippolytushoef, Noord-Holland (2.49km)  -  In Wieringen bevindt zich de boerderij van Jan Lont, waar zijn nagedachtenis bewaard wordt. Kom kijken en ontdek alle facetten van het leven van de vroegere eilandbewoners.

Zorgboerderij Cormeijhoeve

slootdorp, Noord-Holland (2.53km)  -  Maak kennis met alle boerderijdieren en ontdek wat een melkrobot precies doet. Ga helpen met dieren verzorgen, skelteren of gezellig knutselen! Volwassenen genieten intussen van een lekker bakje koffie of thee.

Informatiecentrum Vikingen op Wieringen

den oever, Noord-Holland (4.57km)  -  Lijkt het leven als een Viking jou ook zo spannend? Neem een kijkje in Informatiecentrum Vikingen op de Wieringen en stap binnen in het leven van de Viking: van schatten tot schepen.

Basic Lodge - Creatieve Workshops

slootdorp, Noord-Holland (6.15km)  -  Lekker in het zonnetje of bij de warme kachel, volg een gezellige workshop bij Basic Lodge! Ga XL haken, servies beschilderen of maak een schilderij op BB-ruit.

Tulpenexcursie

slootdorp, Noord-Holland (6.33km)  -  Stap binnen in de prachtige tulpenwereld en volg een rondleiding door de kassen of over de tulpenvelden. Hollandser kan een dagje weg niet zijn!

Zorgboerderij Dijkgatshoeve

wieringerwerf, Noord-Holland (6.69km)  -  Hmm, vers bereid roomijs! Maar dat is niet het enige verse product op Zorgboerderij Dijkgatshoeve. Volg een rondleiding over het terrein en ontdek de groentetuin, de kaas- en kwarkmakerij en nog veel meer!

Biesheuvel Knoflook

slootdorp, Noord-Holland (7.07km)  -  Ga je stinken van knoflook? Niet bij Biesheuvel Knoflook! Hier wordt verse knoflook geproduceerd met een frissere en zachtere smaak dan de gewone knoflook. Ga het eens proberen en volg een rondleiding door het familiebedrijf!

Zorgboerderij De Zonne Hoeve

anna paulowna, Noord-Holland (8.75km)  -  Zorgboerderij De Zonne Hoeve biedt rust en ontspanning aan mensen en kinderen met een beperking. Paardrijden, dieren verzorgen, genieten van een boerenbroodmaaltijd: alles is mogelijk!

Jagende roofvogels en leeuwen in Dierenpark Hoenderdaell

anna paulowna, Noord-Holland (9.82km)  -  Voer aapjes en lori's en sta oog in oog met beren en prachtige roofvogels. In Dierenpark Hoenderdaell ontdek je steeds weer nieuwe dieren tussen het groen en kom je heel dicht bij ze. Je ziet er zelfs jagende leeuwen en tijgers!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Open Tuin Zonnehoek