Uitstapjes vlakbij Bikestore fietsverhuur

Floratuin Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland (2.03km)  -  Tulpen in het voorjaar, dahlia's in het najaar en het hele jaar door bloembollen! In de Floratuin in Julianadorp kun je wandelen door de showtuin en mag je bloemen plukken in de pluktuin.

Museum Oud Anna Paulowna

breezand, Noord-Holland (3.37km)  -  Een ouderwetse koffiekamer, sigaren van toen en een kruidenierswinkeltje. In Museum Oud Anna Paulowna maak je kennis met het leven van toen! En er is van alles te beleven: van verkleedpartij tot prachtige fietstocht.

Pannenkoekenvallei

den helder, Noord-Holland (4.52km)  -  Schuif aan in de Pannenkoekenvallei voor een pannenkoek in vele variaties! Of geniet van een lunch of borrel op het terras bij dit gezellige pannenkoekenrestaurant.

Fort Westoever

den helder, Noord-Holland (6.11km)  -  Fort Westoever is gebouwd rond 1825 om het net aangelegde Noord-Hollands kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. Dankzij de nieuwe bewoners is er tegenwoordig van alles te beleven op het fort en het omliggende terrein....

Fort Kijkduin

huisduinen, Noord-Holland (6.36km)  -  In Fort Kijkduin staat de geschiedenis van het fort, haar bewoners en de omgeving centraal. Bezoek ook het Noordzeeaquarium, waar vissen uit de Noordzee wonen.

Vuurtoren De Lange Jaap

huisduinen, Noord-Holland (6.77km)  -  Waarom deze vuurtoren 'De Lange Jaap' heet, is niet zo moeilijk! De top van deze hoogste gietijzeren toren van Europa zwenkt bij veel wind soms wel één meter uit, schijnt...

Theater de Kampanje

den helder, Noord-Holland (6.94km)  -  Vroeger was het een ketelmakerij, nu geniet je hier van theater! Stap binnen op de bijzondere locatie van Theater de Kampanje en ontdek de voorstellingen.

Duingebied het Zwanenwater

callantsoog, Noord-Holland (8.22km)  -  Vlak bij Callantsoog ligt het mooie duingebied het Zwanenwater. Wandel om de twee grote meren en ontdek orchideeën, vlinders, vogels en paddenstoelen.

Zorgboerderij De Zonne Hoeve

anna paulowna, Noord-Holland (9.05km)  -  Zorgboerderij De Zonne Hoeve biedt rust en ontspanning aan mensen en kinderen met een beperking. Paardrijden, dieren verzorgen, genieten van een boerenbroodmaaltijd: alles is mogelijk!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bikestore fietsverhuur