Uitstapjes vlakbij Bikestore fietsverhuur

Landal Beach Resort Ooghduyne

julianadorp, Noord-Holland (1.14km)  -  In het Noorden van Noord-Holland ligt Landal Beach Resort Ooghduyne. Dicht bij de Noordzee, midden in de natuur en je bent zo op Texel.

elke dag geopend 

Floratuin Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland (2.03km)  -  Tulpen in het voorjaar, dahlia's in het najaar en het hele jaar door bloembollen! In de Floratuin in Julianadorp wandel je door de showtuin en mag je bloemen plukken in de pluktuin.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Camping 't Noorder Sandt

julianadorp, Noord-Holland (2.14km)  -  Aan de prachtige Noordzee in Julianadorp ligt Camping 't Noorder Sandt, waar vertier in de zon is te vinden voor het hele gezin!

geopend, elke dag geopend 

Vakantiepark Strandslag Juliana

julianadorp, Noord-Holland (2.26km)  -  Achter de duinen schuilt het bungalowpark Strandslag Juliana. Actieve vakantiegangers komen hier volledig aan hun trekken en met de zee in de achtertuin is het ook voor zonliefhebbers heerlijk toeven.

geopend op afspraak of bel +31 (0)223 692 300 

Strandhuisjes Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland (2.26km)  -  Val in slaap bij het ruisen van de zee en ontwaak met de eerste zonnestralen op het strand. Een verblijf in de Strandhuisjes van Landal in Julianadorp is magisch!

elke dag geopend 

Vakantiepark Villaparc Duynopgangh

julianadorp, Noord-Holland (2.26km)  -  Geniet van een verblijf dichtbij het prachtige brede duingebied van de Kop van Noord-Holland. Vakantiepark Villaparc Duynopgangh ligt tegen de duinen aan; ideaal voor een wandeltocht. De villa's zijn luxe, met mooie rieten daken.

elke dag geopend 

Camping Duinzoomhoeve

julianadorp, Noord-Holland (3.12km)  -  Kamperen bij de boer, tussen de bollenvelden en ook nog heerlijk aan de kust? In Julianadorp genieten vakantiegangers van hun welverdiende rust op camping De Duinzoomhoeve.

geopend, elke dag geopend 

Museum Oud Anna Paulowna

breezand, Noord-Holland (3.37km)  -  Een ouderwetse koffiekamer, sigaren van toen en een kruidenierswinkeltje. In Museum Oud Anna Paulowna maak je kennis met het leven van toen! En er is van alles te beleven: van verkleedpartij tot prachtige fietstocht.

open op dinsdag - soms geopend op zondag 

Kunst- en natuurproject De Nollen

den helder, Noord-Holland (4.13km)  -  Verwonder je over de indrukwekkende sculpturen, bouwsels en schilderingen van kunstenaar R.W. van de Wint, die van De Nollen een groot kunstproject maakte.

geopend, open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bezoekerscentrum De Helderse Vallei

den helder, Noord-Holland (4.48km)  -  Bezoekerscentrum De Helderse Vallei is de toegangspoort tot het natuurgebied De Helderse Duinen. Kom kijken op de kinderboerderij of doe mee aan een van de natuurexcursies.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

De KlimVallei

den helder, Noord-Holland (4.49km)  -  Klim door bomen, slinger aan touwbruggen en beland zonder kleerscheuren weer met beide benen op de grond. Natuurlijk zit je veilig vast tijdens een klimervaring bij De Klimvallei.

elke dag geopend 

Pannenkoekenvallei

den helder, Noord-Holland (4.52km)  -  Schuif aan in de Pannenkoekenvallei voor een pannenkoek in vele variaties! Of geniet van een lunch of borrel op het terras bij dit gezellige pannenkoekenrestaurant.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Appartementen Het Strandleven

groote keeten, Noord-Holland (4.69km)  -  Appartementencomplex Het Strandleven ligt in de kop van Noord-Holland, op korte afstand van de duinen en de zee. Natuurreservaat Het Zwanenwater ligt vlakbij.

elke dag geopend 

Vakantiepark Callassande

callantsoog, Noord-Holland (5.14km)  -  Geniet van een vakantie vlakbij zee, strand en duinen! Vlakbij de Noordzee in Groote Keeten vindt je Camping Callassande, met veel speelvoorzieningen voor kinderen en een overdekt zwembad.

geopend, elke dag geopend 

Zo hé, komt dát uit de zee?

callantsoog, Noord-Holland (5.81km)  -  Huh, lag dat zomaar op het strand? Bewonder de gekste vondsten en de mooiste schatten uit de zee in het sfeervolle Juttersmuseum Callantsoog.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Aquacentrum Den Helder

den helder, Noord-Holland (5.81km)  -  Aquacentrum Den Helder beschikt over een binnenbad, buitenbad, familieglijbaan en een uitgestrekte ligweide.

elke dag geopend 

Camping Tempelhof

callantsoog, Noord-Holland (6.09km)  -  Aan het natuurgebied het Kooibos vinden vakantiegangers Camping Tempelhof. Vlak bij de camping ligt badplaats Callantsoog met de meeste zonuren en de minste neerslag van heel Nederland.

elke dag geopend 

Fort Westoever

den helder, Noord-Holland (6.11km)  -  Fort Westoever is gebouwd rond 1825 om het net aangelegde Noord-Hollands kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. Dankzij de nieuwe bewoners is er tegenwoordig van alles te beleven op het fort en het omliggende terrein....

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bowlen bij Hotel Den Helder

den helder, Noord-Holland (6.2km)  -  Bij het gastvrije driesterrenhotel Den Helder kun je heerlijk bowlen, midgetgolfen of een dinerfeestje vieren.

elke dag geopend 

Fort Kijkduin

huisduinen, Noord-Holland (6.36km)  -  In Fort Kijkduin staat de geschiedenis van het fort, haar bewoners en de omgeving centraal. Bezoek ook het Noordzeeaquarium, waar vissen uit de Noordzee wonen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bikestore fietsverhuur