Thermae 2000

Thermae 2000

In 2012 heeft Thermae 2OOO voor de derde keer de World Travel Award als Beste Spa Resort van Nederland gewonnen. Dat is niet voor niets, want een dag in dit wellnesscentrum is een bijzondere ervaring.

Het complex heeft een belangrijk deel te danken aan de eeuwenoude thermale bronnen die speciaal voor Thermae zijn aangeboord. In de baden bieden onderwaterstralen, whirlpools en whirlbanken de nodige massages. Dit alles gebeurt bij een constante temperatuur van zo'n 32 graden. Daarnaast beschikt Thermae over diverse sauna's en stoombaden.Tijdens het ontspannen kan veel energie verbruikt worden. Het mineraalwater zorgt voor een snelle opname en afbraak van voedingsstoffen. Daarom kan in een van de vier horecafaciliteiten weer energie worden opgedaan! Er zijn ook speciale badkledingdagen. Voor mindervaliden zijn verschillende mogelijkheden. Heerlijk relaxen en ontspannen kan in Valkenburg!

Thermae 2000 in Valkenburg leent zich ook goed voor een vriendinnendag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Thermae 2000

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.