Beoordelingen Thermae 2000

Voucher spaonline
1 11111

Bezoekdatum: 8-3-2020

Datum beoordeling: 9 maart 2020

Reisgezelschap: met vrienden

We hadden via spaonline twee vouchers gekocht voor 24-2. Echter toen flink ziek en gebeld met Thermae. Omzetten was geen probleem, naar 8 maart, geen extra kosten. Super goede service! Lekker gegeten en gedronken, thuis de bon nagekeken ( zijn net z’n tweeen en betalen ieder de helft) en er stond 2x 5,50 op. Dag erna gebeld: dat is de weekend toeslag, staat op de voucher. Voucher ontvang je pas in je mail als je betaald hebt, dus wisten dit niet. Hadden anders wel een andere badkleding dag uitgezocht!

Beoordeling gegeven door Ummels .

Jammer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28-10

Datum beoordeling: 30 oktober 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Met mijn dochter afgelopen zondag gaan zwemmen, lekker voor mijn spieren....helaas! Binnen was het erg koud en tochtig,het water was ook niet warm, iets wat je bij een wellness toch moet kunnen verwachten. Voor mensen met spierklachten dus geen aanrader en kun je beter het geld besparen. We zijn maar anderhalf uur gebleven, heel erg jammer!

Beoordeling gegeven door Wilma.

Afrader.
1 11111

Bezoekdatum: 4-10-2018

Datum beoordeling: 4 oktober 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

Vandaag 4 oktober 2018 maar weer eens in Thermae 2000 geweest... Vreselijk! Vieze gore ingezweten houten wanden diverse sauna's. Douches die niet meer warm water geven. Buitenbaden niet meer fatsoenlijk warm genoeg. Bovenal bijna geen publiek meer. Einde Thermae 2000 is nabij.

Beoordeling gegeven door I. V..

Wat een geklaag.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7-7-18

Datum beoordeling: 10 augustus 2018

Reisgezelschap: met partner

Wat een relaxende dag! Wel de ingekleed dag uit gezocht. Dan zijn er iets meer soortgenoten die de rust ook opzoeken. Een jaar geleden daar geweest en per ongeluk op een geklede dag wat wat jammer was met alle schreeuwende buitenlanders. Maargoed! Flink genoten met eerst een broodplank bij aankomst. Een lekkere Spaanse koffie met appeltaart tussendoor en in de nog genoten van een lekkere pasta. Ik snap het geklaag hier overal niet zo. Ja het is wat prijzig maar je kunt je ook werkelijk overal druk om maken! Ik heb er zeker een fijn dagje aan overgehouden en binnenkort ga ik zeker weer! Dan wel met een nachtje hotel erbij.

Beoordeling gegeven door Jasper.

Waardeloze bediening buitenterras.
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 31 mei 2018

Datum beoordeling: 1 juni 2018

Reisgezelschap: met partner

Donderdag 31 mei 2018 hebben wij op het buitenterras 45 minuten moeten wachten voordat er werd geserveerd bij een buitentemperatuur van 30 graden. De juffrouw sprak zodanig slecht Duits dat de Duitse mensen naast ons uit ellende maar zijn weggegaan. Haar zogenaamde Engels begrepen deze mensen ook niet, wij trouwens ook niet. Kortom een afknapper! Daar wij rustig waren heb ik hierover geen scene gemaakt. Bij elke andere gelegenheid hadden wij dat zeker gedaan. Misschien is het daardoor ook een beetje onze schuld.. Hoewel na de bestelling wij een ander ½ uur hebben moeten wachten eer de bestelling plaats vond. In ieder geval het totaal concept van deze gelegenheid laat qua service ( gast verwenning) serieus te wensen over. Ons zien ze daar voorlopig niet meer terug, waarvan akte.

Beoordeling gegeven door I & M..

zeer slecht
1 11111

Bezoekdatum: 25 juni 2016

Datum beoordeling: 27 juni 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Afgelopen zaterdag 25 juni thermae 2000 in Valkenburg bezocht. Het was een zware domper op wat voor ons een fantastisch weekend had moeten zijn. We waren niet op de hoogte dat we badkleding mee moesten nemen (stond in de kleine letters onderaan) en ook de 2 bezoekers die na ons kwamen wisten dit niet. Jammer we mochten dus alleen het sauna gedeelte bezoeken en niet in het zwembad en bubbelbaden. We hadden ook slippers, badjas en handdoek erbij gereserveerd de slippers waren te verkrijgen vanaf maat 39, nu heb ik maat 36 dus heb heel de dag moeilijk gelopen en het was gevaarlijk op de trappen met te grote slippers..De sauna's waren smerig in 1 sauna liep zelfs een groot insect rond. Het is er zeer verouderd. We hadden een Timeless dagarrangement genomen. Er zat een 3-gangen Vitaal lunch in Bread & Bites Buffet bij. Het restaurant was koud en kil, je zat er op ijzeren banken en het was er niet schoon. Dit mag je geen restaurant noemen maar eerder een kantine boven het rumoer van een zwembad in een vakantiepark. We keken op de kaart maar kregen te horen dat je alleen de keus had uit 2 soepjes, 3 salades en voor het nagerecht had je geen keus. Dus je mocht niet bestellen vanaf de kaart. De massage was goed alleen jammer dat de vrouw boven mij kauwgom in haar mond had en dit ook duidelijk te horen was. Voor die geen die willen roken is er ergens achteraf een asbak neergezet waar je weggestopt wordt. Er stonden twee krukjes en een asbak ergens boven aan een trapje. Het zag eruit als een luguber achteraf plaatsje. De bandjes die je om kreeg bleven niet vast zitten je was heel de dag bezig om je bandje opnieuw vast te doen. Voor deze dag waren we €115,= kwijt het was weg gegooid geld. We hebben erover geklaagd en kregen ieder 1 frisdrankje als goedmaker. Echt zeer slecht.

Beoordeling gegeven door Ismel van Wasbeek.

smerige sauna's en rustruimtes
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4 januari 2016

Datum beoordeling: 8 januari 2016

Reisgezelschap: met partner

Prijs/kwaliteit verhouding is om te huilen. Enorm vies, sauna's waren 10 jaar geleden al aan opknapbeurt toe lees ik in oudere reviews. Maar nog steeds niets veranderd. 32,50 pp entree en 7 euro parkeren. De sauna's waar wij in zaten waren helemaal vol bruine vegen (uitgebeten door zweet) maar zag eruit alsof er poep aan wanden gesmeerd was. In rustruimte grote fatboys waar je op kon liggen. Twee van de vier fatboys zaten grote ondefinieerbare vlekken op. Gatver!!!! Brrrrr, mij zien ze hier niet meer terug zelfs niet als ik 32,50 cadeau krijg per bezoek. We zijn in heel veel sauna's geweest, ook in drukbezochte commerciële sauna's maar dit was echt te slecht voor woorden.

Beoordeling gegeven door Cee.

oud
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 09-04-2015

Datum beoordeling: 9 april 2015

Reisgezelschap: met partner

het is erg verouderd veel roest in het zwem gedeelte verder totaal geen controle ze hebben nog net geen sex in het zwembad dat zag je regelmatig verder druk en veel te duur het is dat het mooi weer was lekker kunnen zonnen maar daar kom je niet voor

Beoordeling gegeven door schellings.

Prima
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-14 september 2014

Datum beoordeling: 26 september 2014

Reisgezelschap: met partner

Prima Sauna in mooi gelegen gebied. Mijn partner en ik verbleven er een weekend. Super mooi hotel. Bijzonder dat je voordat de mensen van buiten naar binnen mogen al het zwembad in mag. Je voelt je echt de koning te rijk als je het grote zwembad voor jezelf hebt en buiten vanuit het verwarmde zwembad over het limburgse landschap kijkt. Ook dat je in je badjas naar het ontbijt kan heeft wat bijzonders. De sauna's zijn divers en verzorgd. Wat mij aantrekt is de ruime opzet van het geheel met een ligweide (en een blote voetenpad!), verschillende zwembaden, verschillende cafe/restaurants een relaxruimte en een bios. Dat maakt dat het ondanks dat het druk bezocht is, het nooit heel druk voelt. Minpuntje vind ik de zwemkleding in een deel van het complex. Dat had van mij niet gehoeven. Het eten en drinken is prima dus je hoeft in principe nergens naar toe. Wij vonden het zelf wel prettig om 1 van de 2 avonden de berg af te hobbelen sfeervol Valkenburg in en daarin 1 van de vele restaurantjes te eten. Al met al een heerlijk weekend gehad. Van harte aanbevolen!

Beoordeling gegeven door kristel.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-8-2014

Datum beoordeling: 26 september 2014

Reisgezelschap: met partner

Eind vorige maand hebben we ons een compleet weekend laten verwennen. In één woord: ge-wel-dig. We werden hartelijk ontvangen en konden gelijk naar onze kamer. Luxe en netjes schoon. 's Middags heerlijk genoten van de vele sauna's die het complex heeft en 's avonds lekker gegeten in restaurant Pure. De gerechten waren mooi opgemaakt en de smaken klopte tot in de puntjes. De matrassen waren niet te hard en ook het ontbijt was fijn verzorgd. Wij komen zeker terug bij thermae 2000!

Beoordeling gegeven door Ronnie.

waardevol ontspannen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vrijdag 19 september

Datum beoordeling: 26 september 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Ik had een lifestylearrangement geboekt bij Thermae 2OOO en heb echt nieuwe energie gekregen. Natuurlijk heerlijk genoten van de prachtige omgeving en het bijzondere water dat ze slleen daar hebben, maar vooral erg tevreden over de super afspraak met de lifestylecoach. Ik heb de knop echt omgezet!

Beoordeling gegeven door Cindy Niel.

prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-6-2014

Datum beoordeling: 19 juni 2014

Reisgezelschap: met partner

Prima verblijf, parkeren groot minpunt. door parkeerbeleid is het dan ook de laatste keer dat we hier zijn.als je al vooraf parkeergeld vraagt zorg dan voor wosselautomaten.

Beoordeling gegeven door winters.

Tegenvaller
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 7 juni 2014

Datum beoordeling: 7 juni 2014

Reisgezelschap: met partner

Hartelijke ontvangst, hoge verwachting ivm entreeprijs. Duidelijke uitleg van vriendelijke jongedame bij binnenkomst. Kleedhokjes en kluisjes prima, armbandsysteem erg handig. Maar..zwembad(jes) klein en slecht onderhouden.Ligweide vies en veel te weinig ligbedden. Eten&drinken goede keuze en smakelijk, wel prijzig, 7,75 euro voor een simpel broodje. Na 2 uurtjes in het kleine zwembad hadden we het wel gezien. Huisregels zoals beschreven op de site worden niet nageleefd en er is nergens geen controle op. Ik had af en toe het gevoel dat we in een sexclub beland waren, niet prettig. Bij het uitchecken werden we ' geholpen' door een zeer chagrijnige onvriendelijke medewerkster, schandalig gewoon. Voor ons 1 keer, en nooit meer!

Beoordeling gegeven door van Bronkhorst.

Slecht toegankelijk voor minder validen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 11 oktober 2013

Datum beoordeling: 11 oktober 2013

Reisgezelschap: met partner

Helaas, Thermae 2000 is zeer slecht toegankelijk voor minder validen. Overal trappen lopen en ja, er is een liftje zodat je in het water getild kunt worden maar een simpele 'rolstoelhelling' is veel prettiger voor de eigenwaarde. En 1 kleedruimte voor gehandicapten is wel erg weinig!!

Beoordeling gegeven door Yvonne.

Slechte catering
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 19-05-2013

Datum beoordeling: 20 mei 2013

Reisgezelschap: met partner

Voor de 2e keer een dagje naar Thermae gegaan. De zwembaden het water waren weer heerlijk, lekker warm. De toiletten waren schoner dan vorige keer, netjes verzorgd door de medewerker die bijna nog met kar en al het water in liep. Alles prima verzorgd. In het bubbelbad zaten wat schreeuwende autoverkopers en een paar stellen die intiem zaten te zoenen. Op een bordje staat dat dit als storend wordt ervaren. Nou daar heb ik totaal geen moeite mee. Wat door mij wel als storend wordt ervaren zijn de prijzen in de restaurants die absoluut niet bijdragen aan een ontspannen verblijf. Vorige keer was het duur, nu nog duurder. De horeca prijzen in Nederland rijzen al de pan uit, echter Thermae 2000 doet er nog een schepje bovenop. Echt schoftig dure prijzen die nog hoger zijn dan bij een gewoon restaurant. Een broodje van 9 euro en een eenvoudige salade kost al 12,75. Om toch gezond bezig te zijn hebben we de salade genomen. Het portie was erg weinig, niet erg lekker en daarna hadden we nog honger. Niet zo gek want er liepen nog meer mensen als hongerige wolven door het pand. Dit komt uiteraard door de werkelijk absurd hoge prijzen, die voor een gewone sauna bezoeker niet te betalen zijn. Thermae doe hier iets aan! Op deze manier prijzen jullie je volledig uit de markt en worden de bezoekers weggejaagd ondanks dat de bubbelbaden en opgietingen erg goed zijn. Hulde voor de medewerkers bij de opgietingen. Verder gewoon zonde en de 2e negatieve ervaring bij jullie. Vanwege de prijzen in het restaurant krap ik me 2x achter de oren om nog eens te gaan.

Beoordeling gegeven door Christine Dubois.

Peperdure Restaurants
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 10-02-13

Datum beoordeling: 12 februari 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Dag naar Thermae geweest gecombineerd met na afloop een bezoek aan de Mac Donalds. Het restaurant is namelijk onbetaalbaar. Een stuk vlaai was het goedkoopste dus hebben we de dag op 2 stukken geteerd. Het viel al op dat de mensen in het badhokje aan het eten waren. Niet verwonderend want voor een klein broodje betaal je 9 euro!!! Schandalig. Het gedoe begon overigens al bij binnenkomst. We hebben een uur in de rij gestaan. De medewerker deed een kwartier erover om 1 klant binnen te laten. Volgens eigen zeggen kwam het omdat hij met abonnementen bezig was. Dat moeten dan wel bijzondere abonnementen geweest zijn of het betrof een abo voor korting in het restaurant. De bubbelbaden zagen er erg goed uit. Deze waren gerenoveerd en er waren geen werkzaamheden in het complex. Dit was ook niet mogelijk want het was er zo enorm druk, vooral bij de aufguss ging de badmeesteres compleet los omdat deze uitpuilde en werkelijk propvol was. De aufguss was wel erg aangenaam en werd met liefde bestraft met een portie ijsklonten gooien. Een verfrissing. In de relaxbioscoop voel je je niet welkom want je wordt daar compleet gestresst van. Een sessie van 12 minuten kost daar "slechts" €7,50 aldus het bord. Van dat geld kun je 2 glazen ijsthee kopen in het resataurant wat een veel betere besteding is. Deze is erg goed en uit eigen keuken. Om 2 voor 8 kwamen we in het restaurant boven het floating bad en dat was net dicht. Wel konden we naar het sauna restaurant maar daar was alles nog duurder. Noodgedwongen zijn we naar afloop maar naar de Mac Donalds gegaan in Maasstricht. Daar zijn we vriendelijk ontvangen. Echter liepen daar wel van die Carnavals gekken rond iets wat in de Thermae niet het geval was. Mensen mochten daar zelfs geen feestneus op, alles moest kennelijk in mineur. Kortom: Idioot dure restaurants maar het onderhoud is prima en personeel was zeer vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Van Klaveren.

Relax weekend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28/10 + 29/10

Datum beoordeling: 6 november 2012

Reisgezelschap: met partner

Wij hebben onlangs het Lazy Sunday arrangement geboekt, d.w.z. aankomst op zondag, 1 overnachting, diner en ontbijt plus 2 dagen gebruik maken van zwembad en sauna. Gezien de prijs van dit arrangement vind ik dat je veel "waar' krijgt voor je geld. Hotelkamer was prima, ruim, schoon met een goede badkamer. Diner was uitstekend, goede kok en vriendelijke bediening. Ontbijt (buffet) wederom uitstekend, veel keuze en alles warm en op tijd bijgevuld. Zwembad is wat aan de kleine kant en hebben we niet gebruikt dus hier verder geen oordeel over. Sauna is ruim voldoende, meer dan genoeg saunacabines e.d. plus prima opgietingen. Nadeel is wel dat het zeker de zondagmiddag te druk kan zijn met bezoekers...misschien eerder "vol" te kennen geven aan de balie ? Al met al een leuke ervaring waarbij we zeker een lazy en relaxt weekend hebben gehad.....

Beoordeling gegeven door N.N..

Mooi en gastvrij
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-09-2012

Datum beoordeling: 11 september 2012

Reisgezelschap: met partner

Heerlijke dag gehad bij Thermae 2000. Mooi uitzicht, goede sfeer en ontzettend behulpzaam en attent personeel.

Beoordeling gegeven door Susan.

Beste opgieter verdwenen
1 11111

Bezoekdatum: 02-05-2012

Datum beoordeling: 7 mei 2012

Reisgezelschap: met partner

Mensen waar is Richard,nu is er voor ons helemaal de lol af.. We pikten het al dat het daar zo duur onfris en brbrbrb veel homo mannen zijn.. die van alles achter je rug en ook openbaar aan zich spelen.. maar voor ons hoeft dit allemaal niet meer.. Zonder Richard is het werkelijk niks meer ..King of Auffguss ..hebben ze niet meer.Wel oude gedateerde en zwembad met schuim en bruine kleur op het water... .Ga ook een klacht indienen bij de Provincie over de hygienische omstandigheden cq waterkwaliteit

Beoordeling gegeven door Gerard en Nicky.

Vies
1 11111

Bezoekdatum: december 2011

Datum beoordeling: 7 december 2011

Reisgezelschap: met partner

Wij zijn regelmatige saunabezoekers en hebben veel sauna's bezocht. Thermae 2000 was absoluut een negatieve ervaring. Het was er werkelijk vies en smerig, terwijl naar mijn mening bij een sauna de hygiene hoog in het vaandel moet staan. Enkele voorbeelden: - haren in putjes - stinkende en niet wschoongemaakte wc's - ramen (zelfs die makkelijk toegankelijk zijn) waren volgens mij in geen weken schoongemaakt - etc - etc Het is iet wat verouderd, maar dat maakt me niet zoveel uit. Maar laten ze daar eens gaan schoonmaken! Wij gaan er nooit meer terug!

Beoordeling gegeven door Eric.

heerlijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2011

Datum beoordeling: 22 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Voor ons ging alles naar wens, personeel was vriendelijk, elke vraag werd beantwoord. Massage was fijn.Hotelkamer was goed. Het water geweldig. Volop sauna gelegenheid.Prijzen staan aangegeven. Beslissen wat je uitgeeft kun je dus zelf.Valkenburg op loopafstand. Verbeterpunten zijn er altijd.

Beoordeling gegeven door Hr en Mevr Donders.

Aardige dag, maar slecht en dure restaurants.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10-10-2011

Datum beoordeling: 18 oktober 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Voor de 3e keer met een dagarrangement naar Thermea geweest. Wat me elke keer ontspant is het lekker warme water en de flowmotion sessies, dit keer verzorgt door een enthousiaste medewerker. Echter het onderhoud en de hygienische omstandigheden zijn inderdaad slecht. Op diverse plaatsen ziet het er gewoon vies uit ( bv steunen bubbelbaden tonen rot, schimmel op diverse plaatsen oa plafonds, toiletten stonken ). Wat echter alles slaat zijn de prijzen in de 3 restaurants. Het eten is schandalig duur, en van zeker niet meer dan matige kwaliteit, muv de huisgemaakte ijsthee die lekker was. Had een stuk limburge vlaai gepakt, dit heb ik echter teruggegeven daar het onfris rook. Voor ons is dit ook voorlopig de laatste keer dagje thermea valkenburg geweest. Jammer !

Beoordeling gegeven door J.Metrom.

scahndalig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-09-2011

Datum beoordeling: 26 september 2011

Reisgezelschap: met partner

als je alleen wilt zwemmen en geen arragament hebt zoals sauna en massage is het vreselijk duur en heb je het snel gezien

Beoordeling gegeven door S.Blom.

dit gaan ze zo niet redden..
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1 juli

Datum beoordeling: 2 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

zoals u steeds kunt lezen, het raakt te gedateert.. Men draait op het verleden, iedereen straalt dat ook uit zo van...ik doe dit al zo lang.. zwemgedeelte, verfwerk slecht, hygiene zeer matig, opgiet sessies; kort en ongeintressserd, opgieten en opzouten ermee..loly's zijn beter. Eten in sauna l onrddelijk duur, joghurt met wat fruit € 6,45 was niet meer dan een groot glas met lepel en rietje ( waaroor? zat geen sap in ..) geen broodje te krijgej, moet je voor naar zwembad..:( eten in zwembad? wel tp klaargemaakt maar door dames zonder handschoentjes aan, zat 2x aanan gezicht onder oog te krabbelen tijdens broodje maken, tonijnsalade liep vocht uit het broodje uit, brood hierdoor klef..:( gehele complex; veel tegels stuk, verfwerk slecht, weinig schoonmaak tussen door, gen toezicht op bassin ( provincie waar ben je ? art 25 Bhvbz??) sorry, krap 5 je

Beoordeling gegeven door wij twee.

Heeft een goede naam, maakt deze zeker niet waar!!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 26 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Schimmel, stof, haren, roest, slecht onderhoud. Weinig relaxplaatsen. Sauna's klein. Dit was echt een afknapper. In veel sauna's geweest maar dit nog niet eerder gezien. Wij zijn van mening dat we hier nooit meer naar toe gaan en zullen dit ook zeker niet aanraden er zijn voor dit geld vele mooiere en zeker schonere sauna's.

Beoordeling gegeven door Tiny.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 april

Datum beoordeling: 29 april 2011

Reisgezelschap: met partner

was erg mooi en goede service daarna savonds naar het casino geweest was een leuk weekend

Beoordeling gegeven door krebaum.

Waardeloos en bestolen
1 11111

Bezoekdatum: 26-02-2011

Datum beoordeling: 3 maart 2011

Samen met mijn vriendin had dit een leuk dagje uit moeten worden, echter verliep het allemaal heel anders. Bij binnenkomst een tijd staan wachten, lange rij wachtenden en maar 1 kassa open. Daarna kille service door de dame van de balie. Kluisjesruimte is een groot doolhof. Saunalandschap is leuk opgezet, echter werd mijn vriendin totaal weggekeken door wat eenzame mannetjes, personeel loopt er ook hier ongeïnteresseerd bij. Na het stoombad een koude douche genomen, handdoek van mijn vriendin is in de tussentijd gestolen. Flink balen. Dame van de linnenuitgifte was gelukkig bereid ons een andere te geven, gebeurde wel vaker volgens haar. Bediening in het restaurant laat ook te wensen over, het personeel vond roken en kletsen belangrijker dan klanten bedienen. Toch even wat gegeten en gedronken en daarna maar gegaan, ons humeur zat inmiddels ver beneden het vriespunt. Nooit meer Thermae 2000 voor ons.

Beoordeling gegeven door Thijs.

Thermen 2000 is een ontspannen uitje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2011

Datum beoordeling: 20 januari 2011

Heerlijk ontspannend, veel aanbod voor wellness, deskundig personeel, goed eten, veel variatie, heerlijke grote baden, voortreffelijk aanbod voor ontspannings oefeningen, voor ieder wat wils, samen genieten, er even uit, goede accomodatie, goed onderhouden.

Beoordeling gegeven door G.H. Maassen.

Thermae2000 heeft meerwaarde verloren!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28 en 29 dec. 2010

Datum beoordeling: 30 december 2010

In oktober kregen wij een aanbieding i.v.m. verjaardag. Geboekt voor 28 en 29 dec. Bleek niet te kunnen! Vervolgens toch geboekt in verband met ongekleed zwemmen elke laatste woensdag van de maand, stond zelfs in bevestiging! Wat schetste onze verbazing en met ons nog velen, nergens vermeld, ging de dag ongekleed zwemmen niet door! Met ons moest een behoorlijk aantal mensen zwemkleding aanschaffen! Het personeel stelt iedere keer dezelfde vraag: "of wij deze dag genoten hebben?". Het is vies, zwaar beschimmeld in de kozijnen door vochtaanslag op de ramen. Het eten was prima. Kortom de meerwaarde voor Thermae 2000 t.o.v. de andere grote wellness centra is verloren gegaan!

Beoordeling gegeven door c.smits.

tegenvaller
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 11-12-2010

Datum beoordeling: 11 december 2010

Helaas kan ik er weinig positiefs over zeggen. Allereerst betaal je zes euro parkeergeld. Bij binnenkomst tien minuten wachten. daarna omkleden. ik voelde druppels op mijn hoofd neerstrijken. Er zat een lek. daarna erg onduidelijk waar we naartoe moesten. geen personeel te bekennen. Buiten stonden we in de rij voor een opgieting. Personeel kwam te laat en gaf aan dat we weer konden gaan omdat het te druk was. Geen excuses, niets. In de sauna's erg druk en luidruchtig. Rust was ver te zoeken. De rustruimtes zijn kil en koud. Weinig sfeer. Een opgieting was redelijk. Je kon je insmeren met honing. Helaas kwam het personeel met kleren aan in de sauna en ging al snel weer weg. Sorry, ik ben erg positief ingesteld. Helaas kan ik nu weinig positiefs benoemen. haren op de grond, de vloer erg nat. Geen personeel die de vloer ging dweilen. De douches gaan snel uit etc etc. We kwamen helemaal uit helmond en zouden tot 22.00 uur blijven. Om 16.00 uur zijn we gegaan.

Beoordeling gegeven door myriam.

Tegenvaller in Valkenburg
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10-10-2010

Datum beoordeling: 11 oktober 2010

Helaas, ik vind het geen aanrader. Het begint met parkeren (6 euro per dag) en vervolgens een rij van 15 minuten bij de entree. Kille grote kleedruimte, "sofa's" buiten die er leuk uitzien maar waarop je zonder kussen niet behoorlijk kunt zitten, een panini met ham en kaas bleek een erg droge tosti, er was van alles defect of afgesloten. Het ontbreekt m.i. totaal aan sfeer, het is kil en clean. Architectonisch erg mooi maar ik vraag me af of de architect ook gekeken heeft of mensen zich er prettig voelen. Vreemd ook dat men in grote delen van het complex (de natte) badkleding moest dragen. Zo hield het voor mij het midden tussen een sauna en een subtropisch zwemparadijs. Helaas had het van beide te weinig om leuk te zijn.

Beoordeling gegeven door Hans.

Gedateerd!!!!!!!!!!!!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1-10-2010

Datum beoordeling: 3 oktober 2010

Helaas worden het hotel en de thermen naarmate de tijd vordert steeds slechter. Vies, stof, veel chloor, kamers goedkoop ingericht. Eten okay maar veel te duur! Personeel wel heel aardig. Minibar niet aangevuld, dispensers ipv leuk mandje met zeepjes. In het bad aan de randen viezigheid en veel te veel mensen tov de ruimte die er was. Je moest verplicht bloot in het sauna en zonnebank gedeelte. Ik vind dat iedereen dat zelf moet bepalen. Solaria ook allen heel plakkerig en vies. Met een andere eigenaar die meer oog voor detail heeft kan het misschien nog goed komen. Het thermale water doet nl echt iets met je.

Beoordeling gegeven door Jacqueline.

Niet doen!
1 11111

Bezoekdatum: 2009 - 2010

Datum beoordeling: 27 september 2010

Behalve dat het zeer aan renovatie toe is (kleedhokjes, voetenbadjes, verf, toiletten), is de laatste grote 'opknapbeurt' zelfs eerder negatief uitgevallen dan positief. Veel dingen zijn kapot, beschadigd of vies. Het is duidelijk dat dit bedrijf puur commercieel en op geld belust handelt. Ze houden de schijn op klantvriendelijk te zijn, maar achter de schermen gebeurt alles behalve dan dat. Zie je de medwerkers nooit 15 minuten naar een verderop gelegen parkeerstrok lopen omdat ze anders grof geld moeten betalen? Al eens iets besteld in het restaurant? Veel te duur voor wat je krijgt. (fruitsalade, klein bakje, 8 euro!!! en ga zo maar door) Qua beleid is het hier echt triest gesteld. Er is zijn veel mooiere, beter onderhouden en daadwerkelijk klantvriendelijkere sauna's in de omgeving! Thermae 2000 is een schijnheilige vertoning die te duur is, te oud en slecht onderhouden en veel te massaal en commercieel. Wist u ook dat er geen maximum aan bezoekers wordt gesteld waardoor het er vaak krioelt van de mensen?? Beter niet in het weekend op feestdagen of op valentijnsdag heen dus! (en die andere dagen ook niet)

Beoordeling gegeven door Gonnie de Lang.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 7 september 2010

Sinds jaren weer eens een bezoekje gebracht. Maar wat een teleurstelling. Het is echt aan renovatie toe. Nog steeds die dure buitenparking ver van de ingang. Lange rij bij de balie. Nog erger dan de Zwaluwhoeve. Kleedhokjes waarvan de deuren ontbreken. Kledingkastjes in diverse groottes en minuten lopen van het kleedhokje vandaan omdat enkele gedeeltes wegens defecten gesloten waren. Deuren sluiten niet of zo slecht dat je door de openingen naar binnen kan kijken. Opgiet-programma overzichten hangen op enkele slecht te vinden plaatsen, maar de tijden kloppen niet en ook worden ze in andere sauna's gegeven dan aangegeven. Een half uur buiten in de kou staan wachten voor nop, terwijl bij die sauna het verwachtte programma ophing. Personeel in de opgiet-sauna's zijn erg ongeinteresseerd en onvriendelijk als je iets reclameert betreffende het programma. Ze gieten een slap geurtje op het vuur, zeggen -dit is sessie een- en zijn weer weg, na 'n minuutje komen ze weer binnen, geurtje op het vuur: -dit is sessie twee- en ze zijn weer weg.... enz. nooit meer doen dus brrrr. Eten duur en trage bediening in de restaurants waar nauwelijks plaats is en de tafels vuil en plakkerig. Buiten op de ligweide dezelfde ellende, trappen en leuningen van hout vallen net niet van rot uit elkaar, ligstoelen vol bladeren en groene alg en verroest. Gelukkig hadden we nog enkele oude kadobonnen, anders hadden we echt niet betaald voor die rotzooi. Oeps, toch 'n enkele goede opmerking. In het zelfbedienings-restaurant werd ons broodje gezond ter plekke vers klaar gemaakt.

Beoordeling gegeven door DeePee.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-09-2010

Datum beoordeling: 29 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door petra.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-09-2010

Datum beoordeling: 28 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: voorjaar 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Heerlijk badderen. In alle rust. Misschien iets te veel rust voor kinderen....

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: voorjaar 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Heerlijk badderen. In alle rust. Misschien iets te veel rust voor kinderen....

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 15 september 2009

Datum beoordeling: 15 september 2009

Ik kom zeer regelmatig ( elke dinsdag ) en ik heb al vaak mijn ongenoegen uitgesproken over bepaalde zaken. De ontvangst is vriendelijk, maar dan, de kleedhokjes zijn vies( Kauwgum, stof op de scharnieren ,deuren die niet sluiten ) De sauna's zijn zelden om 9 uur op temperatuur , De herentoilet stinkt vaak en de vloer is smerig, de vorige week heeft mijn vrouw in het buiten restaurant een panini gegeten halverwegen heeft ze om wat mayo gevraagd omdat hij niet te kauwen was,De nieuwe bakken voor de voetenbaden + zitbanken zijn echt geen verbetering. In het voorjaar is een buitenterras gerealiseerd prachtig, ook de beplanting,moet je nu eens kijken,verdroogd en verdort jammer. Bloeiende planten hangen er verlept bij op warmere dagen,. Vandaag was het koude bad afgesloten Ik kan nog wel doorgaan met tegels die losliggen, overal mensen met draagzakken met eten of frisdrank mensen die aan de grote tafel bij de ingang hun bakje joghurt eten of hun meegebrachte boterhammen. Ik stop er mee want wat heeft het voor zin als met deze klachten toch niets gedaan wordt.

Beoordeling gegeven door J.Kissels.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-06-2009

Datum beoordeling: 28 juli 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Yvonne.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: week 30 2009

Datum beoordeling: 27 juli 2009

Afgelopen week hebben wij via jullie site 2 nachten een hotel geboekt in het plaatsje Valkenburg. 1 dag zijn we naar Maastricht geweest, en de andere dag zijn we naar Thermen2000 in Valkenburg geweest. Het hotel was perfect, het ontbijt eveneens. Ook thermen2000 was echt geweldig. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer. Wij gaan dit jaar niet op vakantie ivm dubbele hypotheeklasten. Ons oude huis is namelijk nog niet verkocht, en dus zit het er even niet in om op vakantie te gaan. Dus dit was echt even heerlijk ertussenuit!

Beoordeling gegeven door S. Renkens.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 en 14 juni

Datum beoordeling: 18 juni 2009

Wij zijn in het weekend van 13 juni voor het eerst bij Thermea 2000 geweest en wij vonden het een super weekend. De eerste middag een heerlijke massage gehad en natuurlijk de heerlijke zwembaden en sauna,s wij hebben de hele dag genoten. Op zondag kregen wij een pakking het was een hele fijne en apparte beleving waar wij echt van genoten hebben. En het personeel van Thermea is super vriendelijk en behulpzaam. Het was voor ons een super weekend en zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door Frans en Anita Vervoort.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2008

Datum beoordeling: 12 april 2009

Mooi wellnes-centre de lunch was ook perfect

Beoordeling gegeven door Yvonne Vrijhof.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Nov 2008

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Eerste keer dat ik in een Sauna kwam, maar was echt TOP. zeker voor hh vatbaar. Thermae 2000 was erg verzorgd. Keuze uit meerdere sauna's. We hebben er lekker gegeten en gedronken. De massagestoelen zijn zeker een aanrader. ook genoten van een massage, maar eerlijk gezegd vond ik de massagestoelen net zo fijn. Ik ga er zeker een keer terug!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 januari 2009

Datum beoordeling: 4 januari 2009

Goede parkeergelegenheid, vlotte incheck, mooie en schone zwemgelegenheid. Opvallend in vergelijking met andere zwembaden is dat er geen luidruchtige pubers aanwezig zijn. Rondlopen in badjas geeft andere sfeer. Prima dat badpersoneel handdoeken van stoelen haalt als er niemand op zit, reserveren van ligstoelen is niet toegestaan. Mooi restaurant met lekker dagmenu voor redelijke prijs. Fijne plek om een dagje te relaxen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 09

Datum beoordeling: 2 januari 2009

Heerlijk floaten en een waterstraal in je nek en daarna een heerlijke opgieting in één van de sauna's. En de openhaardsauna buiten is echt knus! Lekker ontspannen! Ik heb er nu al weer zin in.

Beoordeling gegeven door Sas.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-12-2008

Datum beoordeling: 25 december 2008

Heerlijke baden, fijne massagestralen, goede baden, solarium. Heerlijk! Minder vond ik dat je als niet-naakter niet in alle baden kunt en dat het slarium betaald moest worden. Ook vond ik de prijzen in het restaurant ,erg hoog in verhouding tot wat je te eten kreeg,

Beoordeling gegeven door Josefine Boertjens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-11-2008

Datum beoordeling: 16 november 2008

Dit was mijn eerste keer dat ik bij themae 2000 kwam, en ik ben er heel positief over. Alles zag er netjes uit. Ook heb ik genoten van heerlijke massage!! Deze was wel 45min uitgelopen door overboeking. Maar we kregen daarom ook drankje op de kosten van thermae 2000. De massagestoel was ook SUPER!! En heb onder de zonnedouche een heerlijk bruin kleurtje gekregen. Deze dag heeft mij iig goed gedaan.

Beoordeling gegeven door Marieke Rovers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-15 juli 2008

Datum beoordeling: 17 juli 2008

Een zeer relaxed verblijf met gevarieerde wellness verwennerijen in Zuid-Limburg. ( het betrof een gewonnen prijs, inclusief diner & overnachting )

Beoordeling gegeven door Monteny.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13,14 en 15 juni

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Voor ons was dit de eerste keer dat wij kennis hebben gemaakt met een kuuroord. Het bijbehorende hotel grenst direct aan de baden, ontbijten in badjas! Zelf kan ik lichamelijk niet de hele dag op zijn en dan is dit hotel een uitkomst. Binnen een paar minuten ben je op je kamer, een uurtje plat en je kan er weer volop tegenaan! Wij hadden voor 15 euro p.p per nacht een luxere kamer en daar heb je een grote kamer voor incl. de krant. Alle kamers zijn zo gebouwd dat je volledige privacy hebt en zelfs op het balkon kan je zonder kleding zonder inkijk zitten. Wij hebben hier 1 diner gebruikt wat voortreffelijk was, ik heb zelfs het dessert niet genomen omdat ik helemaal vol zat. Een hele goede keuken. Het kuuroord spreekt voor zich. 1 minpuntje: voor de baden moet je in badkleding en voor de sauna bloot. Voor mij was dit lichamelijk zwaar het continue omkleden. Momenteel wordt er een nieuw gedeelte gebouwd bij het saunagedeelte met een warm zwembad. Wij hadden een massage genomen, een Rasualbehandeling (heel apart) en een hele fijne floatingsessie. Dit laatste was zo ontspannend dat ik bijna in slaap was en volgens mij is dit ook de bedoeling dat je hier volledig van ontspant.

Beoordeling gegeven door Yvonne Hanse.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 Juli 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Wat moet ik ervan zeggen?? Heerlijk dagje gehad. Lekker bij kunnen komen van alle stress in het dagelijks leven. Volop keus in soorten behadelingen bijv massage enz. Niks moet, alles mag. Gewoon super en zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Ester van Brandwijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 juni 2008

Datum beoordeling: 8 juni 2008

thermae 7juni 2008. Wel erg druk op zaterdag.

Beoordeling gegeven door j.eikelboom.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2007.

Datum beoordeling: 8 juni 2008

mooi opgezet complex,lekker relaxed,komt hellemaal tot rust na zo een dag. heel mooi zwembad. heerlijke sauna's. Mooie omgeving. Lekkr eten. Vriendelijk personeel. Raad iedereen aan een dagje thermae 2000 superrrrr.

Beoordeling gegeven door m van schaik.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 5-5 en 8-5

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Ik was in de week van 3-5 tot en met 10-5 in Limburg We hadden 4 bonnen voor thermae gehad En zijn dus samen 2 dagen naar thermae geweesd ,onze ervaring was slecht Er waren verschillende sauna\'s kapot en er was een bad niet gevuld met water En er lag allemaal gemaaid gras wat niet werd opgeruimd

Beoordeling gegeven door M.Leeflang.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: najaar 2007

Datum beoordeling: 18 mei 2008

We zijn met 4 personen geweest en hebben enorm genoten. Fijne baden, ruim opgezet, prettige sfeer, vriendelijk personeel. Ik vond het fijn dat ik niet 'uit de kleren' hoefde.

Beoordeling gegeven door Josefine Boertjens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-05-2008

Datum beoordeling: 18 mei 2008

het was een geweldige ervaring...we hebben genoten van de difersiteit aan sauna's, het heerlijke eten en de sensatie van het totale ontspannen. Een dagje vakantie in eigen land onafhankelijk van het weer.

Beoordeling gegeven door monique vlug.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-05-2008

Datum beoordeling: 18 mei 2008

heel erg goed omdat we genoten hebben van de difersiteit aan sauna's, de ontspanning, de lekkere lunch.....kortom een dagje vakantie gevoel in eigen land onafhankelijk van het weer..

Beoordeling gegeven door monique vlug.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: midden september

Datum beoordeling: 8 mei 2008

Dit was een dagje naar thermea2000. Ik sliep in een ander hotel in de buurt en ging een dagje naar thermae met me vriendin. Dit is niet de eerste keer want ben al misshcien in totaal 6 keer geweest ook een aantal dagen in het hotel geslapen. Ik vind het heel erg relaxt en kan hier erg mijn rust vinden. Het is een verzorgt hotel en de mederwerkers van thermae zijn erg vriendelijk. Ik vind het gewoon top en ga binnekort weer heen daarom een dikke 9 Amber

Beoordeling gegeven door Amber.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 8 mei 2008

Samen met mijn vriendin bezoek ik een paar keer per jaar de sauna. Wij hebben al diverse sauna's bij ons in de buurt bezocht, maar komen telkens weer tot het besluit om naar Valkenburg af te reizen. Thermae 2000 biedt zoveel meer dan andere centra. Zelfs als het druk is merk je daar door de weidsheid buiten en de vele faciliteiten en activiteiten binnen gewoonweg helemaal niets van. Thermae 2000 is voor ons een tweede thuis geworden. Alleen in Thermae 2000 kunnen wij van top tot teen ontspannen!

Beoordeling gegeven door Mary Ann van Dingenen.