Fun Valley Maastricht
Fun Valley Maastricht

Op slechts een aantal kilometers van Maastricht wacht een ware oase. Bij Fun Valley Maastricht vinden zonaanbidders een plekje op het strand aan het koele water. Zwemmers, duikers en surfers maken optimaal gebruik van het water, terwijl de kleintjes in het ondiepe gedeelte spelen. Dat klinkt als een heerlijke vakantiedag!

Strand

Badgasten leggen hun handdoekje graag neer op één van de twee stranden van Fun Valley Maastricht. Aan het koele water, omringd door een natuurlijke omgeving droomt menigeen weg van de dagelijkse beslommeringen. Kinderen kunnen heerlijk spelen met de speeltoestellen aan het water of in de binnen- én buitenspeeltuin die hier ook te vinden is. De tijd vliegt met al dat klimmen, klauteren en ravotten!

Avonturenbos

Ga op ontdekkingstocht in het avonturenbos. Spring over het beekje en speel in een bosrijke omgeving. Vang kikkers of gebruik de beekloop als blotevoeten pad. Laat je fantasie de vrije loop!

Actieve uitjes

Geen zin om languit op het strand te liggen? Het aanbod van Fun Valley Maastricht gaat nog veel verder voor groepen vanaf acht personen. Boogschieten, paintballen of bubbelvoetbal: kies een avontuurlijk uitje. Let wel: reserveren is verplicht voor deze activiteiten, wat je kunt doen via de website van Fun Valley.

 Bezoek www.funvalleymaastricht.nl

Fun Valley Maastricht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.