Fun Valley Maastricht
Fun Valley Maastricht

Op slechts een aantal kilometers van Maastricht wacht een ware oase. Bij Fun Valley Maastricht vinden zonaanbidders een plekje op het strand aan het koele water. Zwemmers, duikers en surfers benutten het water optimaal, terwijl de kleintjes in het ondiepe water spelen. Dat klinkt als een heerlijke vakantiedag!

Bij Fun Valley Maastricht is van alles te doen, ook als de zon niet schijnt. Van waterfietsen en kanoën tot paintballen en lasergamen. En natuurlijk spelen in het overdekte speelparadijs. Fun Valley Maastricht: voor in- en outdoor familiepret en activiteiten!

Strand

Badgasten leggen hun handdoekje graag neer op de schone zonneweiden van Fun Valley Maastricht. Aan het koele water, omringd door een natuurlijke omgeving droomt menigeen weg van de dagelijkse beslommeringen. Zwem een rondje of waag je aan één van de spetterende activiteiten bij Fun Valley Maastricht. Ga gratis kanoën, waterfietsen of midgetgolfen. Waaghalzen wagen zich op de bungeetrampoline of glijden van de buikschuifbaan. De hele familie vermaakt zich gerust de hele dag! En mocht het weer toch wat tegenvallen, dan is er ook nog een mega binnenspeeltuin, waar de zomer het hele jaar doorgaat.

Actieve uitjes

Geen zin om lui op het strand te liggen? Het aanbod van Fun Valley Maastricht gaat nog veel verder. Paintball, quadrijden, vlotvaren, zeskampen en tokkelen: kies een avontuurlijk uitje. Op het Challenge Parcours wachten slingers, touwbruggen en hindernissen op dappere teams. Onder leiding van deskundige instructeurs gaat iedereen de uitdaging aan! Alle activiteiten zijn met elkaar te combineren en eventueel met een lekkere barbecue.

Waterfietsen