Beoordelingen Fun Valley Maastricht

Not funny!!!
1 11111

Bezoekdatum: 25 april 2015

Datum beoordeling: 8 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

N.a.v. leuke reacties van vrienden hadden wij voor sumoworstelen gekozen. Zoals u op de foto ziet is het binnen. Wij moesten echter naar buiten in de stromende regen!! Was nu een buitenactiviteit zei men. Alles was kletsnat en totaal niet leuk. Bovendien was het bijzonder sfeerloos. Er moet ook vooraf betaald worden. Ik kan nu begrijpen waarom, want wij hadden een verschrikkelijke dag en naar ons geld konden we fluiten. Op onze klacht kwam geen enkele tegemoetkoming van hun.

Beoordeling gegeven door José Fliek.

Piratenfeestje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-10-2013

Datum beoordeling: 31 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gister een piratenfeestje gehad - onze zoon heeft genoten! Hij vroeg al of hij niet vaker zijn verjaardag kon vieren :)

Beoordeling gegeven door Wilkens.

Genieten van de zon
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-04-2013

Datum beoordeling: 15 april 2013

Reisgezelschap: gezin

Heerlijk genoten van het zonnetje op het terras aan de Maas. De kinderen hebben lekker gespeeld en al de eerste rondjes gefiets op de waterfietsen. Hier komen we deze zomer zeker vaker terug!

Beoordeling gegeven door Kruchten .

Super leuke middag gehad!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-03-2013

Datum beoordeling: 22 maart 2013

Reisgezelschap: met een groep

Woensdagmiddag met de kinderen en met de kidsclub van MVV een super leuke middag gehad hier. Kinderen kunnen zich goed uitleven in de binnenspeeltuin.

Beoordeling gegeven door N. Nelissen .

Heerlijk binnen & buiten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2013

Datum beoordeling: 11 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

Altijd wat te doen voor de kinderen en voor de papa's en mama's ook leuk!

Beoordeling gegeven door Anouk.

klacht
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17-10-2012

Datum beoordeling: 20 oktober 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Mooie speeltuin de kleinkinderen hebben zich goed geamuseerd Maar ik heb zelf een klacht bij zo een entree prijs voor een volwassene Mogen ze wel eens het toillet papier bij vullen want tot slot maken wij daar allen gebruik van

Beoordeling gegeven door m deckers.

Top!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-06-2012

Datum beoordeling: 12 oktober 2012

Reisgezelschap: met een groep

Voor het verjaardagsfeestje van onze kids van 11 jaar hebben wij met een groep van in totaal 18 kinderen hier het feest gevierd! De kinderen, maar ook wij als ouders, vonden de uitgebreide mogelijkheden die Fun Valley biedt werkelijk geweldig. Zowel de binnen als buitenactiviteiten, met zeker het waterfietsen en kanoen als bonus hebben dit feestje tot een groot succes gemaakt. Het was net een dagje vakantie met z'n allen! Een aanrader....

Beoordeling gegeven door M. van de Ven.

Vette lol!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Meerdere malen

Datum beoordeling: 11 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

In het verleden hebben wij (gezin met 2 kids, 7 en 8 jaar) al grote lol gehad bij Funvalley. Onze kinderen weten zich er altijd wel weer te amuseren en de nodige uren om te krijgen terwijl papa en/of mama op het gemak aan een tafeltje zit. Zou ik een tablet hebben, dan zou ik er helemaal de nodige uren omkrijgen want er is gratis Wifi. Ik begrijp de kritiek van de bezoekers hieronder niet helemaal. Ja, het personeel houd niet mijn kinderen in de gaten, maar het zijn dan ook mijn kinderen en die verantwoordelijkheid ligt bij mijzelf. Dus kinderen die tegen de glijbaan oplopen? Waar zijn hun ouders? De prijzen voor eten en drinken en zijn evenredig aan wat ik elders betaal. Daarbij mag ik buiten zelf alles meenemen. Voor € 4,- parkeer je de hele dag. Probeer dat eens in het centrum? Het toiletsanitair vind ik netjes onderhouden. Toch ook wel belangrijk! Er mochten wellicht binnen wat meer stoelen met tafeltjes staan i.p.v. de harde "picknick" achtige banken. Maar als je op tijd komt, zit je prima. Afgelopen najaar toen we er weer eens waren, was er blauwalg in de maas. Daar kan niemand iets aan doen. Toch waren voor bezoekers wel de entreeprijzen gehalveerd als tegemoetkoming. Wij hebben rond vaderdag gebruik gemaakt van de "vaderdagaanbieding". Dus een jaarkaart inclusief parkeren. Na 4 keer zou je het geld er alweer uit hebben. Wij zijn inmiddels al 6 keer geweest en onze kids zijn er nog niet uitgespeeld.

Beoordeling gegeven door Illya.

te duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19-05-2012

Datum beoordeling: 19 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor een ordinaire speeltuin is 10 euro entree erg gortig..kinderen betalen 8 euro..midgetgolbaan zeer slecht onderhouden,apparaten functioneren niet naar behoren of defeckt.Prijzen voor eten en drinken aan de hoge kant.En als je iemand om info vraagt,kan niemand je een addequaat antwoord geven.Misleidende site!Een poep ervaring,op de trampoline na.

Beoordeling gegeven door tante B.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23-2-2012

Datum beoordeling: 23 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De speeltuin is super. Goed voor elkaar. Alleen medewerkers blijven bij snackbar staan en houden geen toezicht. Hierdoor bij het peuterhoekje geen velig speelplekje voor de kleintjes. Hierdoor veel geren en hoge blokken worden op elkaar gestapeld en donderen van elkaar. Erg jammer!

Beoordeling gegeven door N.N..

Verrassend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Begin juni

Datum beoordeling: 9 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke binnenspeeltuin en buiten recreatie mogelijkheden. Net weer wat anders dan de doorsnee binnenspeeltuin. Prijzen horeca zijn ook oké,echter het personeel mag wel eens bijgestuurd worden. Alleen jongeren die veel met elkaar staan te praten, geen handigheid hebben in het verwerken en klaarmaken van bestellingen. Broodjes keihard of doorweekt door de ananas. Geen kundige oplossing. Tieners die de glijbaan bleven oplopen,terwijl kleuters er vanaf willen glijden.kortom met een aanwezige manager zou het wel een 10 waard zijn.

Beoordeling gegeven door Aick McLogan .

geweldige binnenspeeltuin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-03-2010

Datum beoordeling: 7 februari 2011

Nieuwe binnenspeeltuin is geweldig geworden. De kinderen zijn uren zoet geweest. We hadden gebruik gemaakt van het kinderfeestje karaoke, waarbij ze ook in de disco konden dansen. Helemaal ok!

Beoordeling gegeven door Sandra Schlangen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 28 oktober 2009

Zeer mooi dag strand en een mooie grote speeltuin zeer goed onderhouden

Beoordeling gegeven door N.N..