Herberg De Brabantse Kluis

Herberg De Brabantse Kluis

De Brabantse gastvrijheid is goed te merken bij Herberg De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel. Kom langs voor een smakelijke lunch, een overheerlijk diner of blijf overnachten. Ook organiseert de herberg veel leuke groepsactiviteiten.

Herberg De Brabantse Kluis is gevestigd in een oude langgevelboerderij. De aansluitende melkveeboerderij en het naastgelegen klooster geven deze locatie iets extra's.

Brabantse Kluis
Gasten kunnen een kijkje nemen op de boerderij bij de koeien en kalfjes. Liever iets actievers? De Brabantse Kluis biedt diverse uitjes voor bedrijven, families en vriendengroepen aan. Denk aan een Tour de Boer, een avonturentocht voor jong en 'oud'. Koeschilderen of klompschilderen, een Boerenmeerkamp of een wandeltocht door de natuur.

Natuur en winkelen

De Brabantse Kluis ligt tegen natuurgebied de Grotelse Heide en De Biezen aan, waar iedereen heerlijk tot rust komt. Wie wil gaan winkelen, kan terecht in de omliggende steden Helmond, Eindhoven en Den Bosch.

Klooster

In het naastgelegen klooster wonen momenteel 55 zusters van de orde Kostbaar Bloed, op aanvraag verzorgen zij een rondleiding voor groepen vanaf 10 personen. Het is ook mogelijk om een wandeling in de zustertuin te maken en een bezoek te brengen aan de onlangs gerenoveerde Mariagrot.

Herberg De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Herberg De Brabantse Kluis

Herberg De Brabantse Kluis

Herberg De Brabantse Kluis

Herberg De Brabantse Kluis

Herberg De Brabantse Kluis