Amusementspark Tivoli: veilig en vrolijk spelen

Stap in de achtbaan, minibotsauto's of het minireuzenrad of probeer de skelters en trampolines uit. Park Tivoli is een amusementspark met meer dan dertig leuke attracties en speeltoestellen voor kinderen van twee tot en met tien jaar! Er is ook een binnenspeeltuin, een griezelbos en een waterdorpje. Een dag vol plezier beleef je bij Tivoli!

Winter Tivoli

Vanaf 4 november 2017 tot en met 11 maart 2018 is het Winter Tivoli. Kom schaatsen op de ijsbaan en spelen in de binnenspeeltuin! Ook is er animatie en natuurlijk lekker winters eten. In deze periode hebben volwassenen gratis toegang. Alleen de attracties Skypie en de Race Pop-Ups zijn geopend tijdens deze periode.

Bezoek www.parktivoli.nl »

Binnen en buiten spelen

Bezoek Harm's Kippenfarm, stap in de vrolijke trein en bekijk de spetterende show van de familie Kakeldoe! Klimmen, lekker spelen met zand in de Zandfabriek en wie durft er in de botsauto's of botsboten? Als je goed oplet kom je vast ook Tiffi en Toffi tegen, de mascottes van het park. Ga met ze op de foto! Regent het? Geen probleem, het park heeft ook een binnenspeeltuin. Ideaal voor een gezellig dagje uit met het gezin!

Abonnementen

Heb je aan één bezoekje niet genoeg? Bestel dan eenvoudig online een abonnement voor de hele familie. Met z'n allen onbeperkt genieten van Amusementspark Tivoli!

Lekker spelen en genieten in Park Tivoli

Amusementspark Tivoli: veilig en vrolijk spelen in Berg en Dal leent zich ook goed voor een high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

www.parktivoli.nl »

Spelen in Harm's Kippenfarm.

Bekijk leuke shows in Tivoli.

Spelen in Harm's Kippenfarm.

Spelen in Harm's Kippenfarm.

Spelen in Harm's Kippenfarm.

Vier je kinderfeestje bij Park Tivoli.

Spelen in Harm's Kippenfarm.

Leuk: Dreumeshof Park Tivoli.