Berg en Dal en omgeving

Eropuit in Berg en Dal! met Wie of naar Wat?

Dagje Berg en Dal - wat te doen?

Gevonden in de buurt van Berg en Dal:

Pannenkoekenrestaurant De Heksendans

berg en dal, Gelderland (0.32km)  -  Genieten van een prachtige groene omgeving en daarna heerlijke pannenkoeken eten: dat kan bij pannenkoekenrestaurant De Heksendans.

elke dag geopend 

Amusementspark Tivoli: veilig en vrolijk spelen

berg en dal, Gelderland (0.38km)  -  Minibotsauto's, Harm's Kippenfarm en een achtbaan! Verken de leuke attracties van Park Tivoli, een amusementspark voor kinderen tot en met tien jaar.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Afrikaans avontuur: reis door het Afrika Museum

berg en dal, Gelderland (0.94km)  -  Loop door een dorp in Mali, klim in een paalwoning uit Benin en bezoek Ghana. O, en heb je ooit tanden en veertjes in een kunstwerk gezien? In het Afrika Museum wacht binnen én buiten één groot avontuur!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Vergaderen zaalverhuur in Afrika Museum

berg en dal, Gelderland (0.96km)  -  Vergaderen en genieten van andere culturen in één? Kies dan voor een vergaderlocatie in het Afrika Museum, gelegen in het Gelderse Berg en Dal.

's maandags gesloten 

Landschapmuseum

beek-ubbergen, Gelderland (1.22km)  -  Wandel door Hollandse glorie en laat je inspireren door elf miniatuurlandschappen, ontmoet de dassen of maak een stevige wandeling door demonstratiegebied Palland.

geopend, open op zondag, woensdag 

Kabouterroute langs de Kabouterboom

beek-ubbergen, Gelderland (1.22km)  -  De Kabouterboom is al bijna vijfhonderd jaar oud. Het is de allerdikste boom van Nederland en te vinden in het Kabouterbos. Zouden er kabouters in wonen? Zoek het uit tijdens de Kabouterroute!

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

berg en dal, Gelderland (1.6km)  -  De groen-roodgeblokte kleedjes op tafel en de antieke sfeer maken pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg tot een klein museum, met oer-Hollandse pannenkoeken!

's maandags gesloten 

Museumpark Orientalis - Heilig Land Stichting

heilig landstichting, Gelderland (1.8km)  -  Reis door de wereld van de drie heilige boeken en stap binnen in de leefwereld van de drie wereldreligies jodendom, christendom en islam in Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting.

gesloten, open van  15 april t/m 6 juni, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Cenakelkerk

heilig landstichting, Gelderland (2.05km)  -  De Cenakelkerk is al van veraf te herkennen aan de twee witte torens en koepel.

in het weekend geopend 

Speeltuin De Leemkuil

nijmegen, Gelderland (2.29km)  -  In de grootste speeltuin van Nijmegen zijn meer dan negentig speeltoestellen voor kleine en grote kinderen. Ze kunnen hier de hele dag naar hartenlust spelen.

geopend, elke dag geopend 

Recreatiegebied Wylerbergmeer

beek-ubbergen, Gelderland (2.34km)  -  In het heuvelachtige landschap van Het Rijk van Nijmegen ligt recreatiegebied Wylerbergmeer. Hier waant de bezoeker zich in het buitenland! Een echt dagje uit.

elke dag geopend 

Sauna en Beauty De Thermen

nijmegen, Gelderland (2.98km)  -  Bij Sauna & Beauty De Thermen komt iedereen tot rust. Geniet hier van verschillende sauna's, kruidenbaden en diverse relaxruimtes.

elke dag geopend 

Hortus Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.1km)  -  Hortus Nijmegen bestaat eigenlijk uit twee tuinen. In de Botanische tuin kun je door allemaal verschillende landschappen struinen. De Theetuin staat vol prachtige bloemenperken en kun je bijkomen op het terras.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Win twee tickets voor Fort Pannerden

prijsvraag Een dreigende heuvel vol kanonnen en een verborgen bouwwerk onder de grond - van wel vijf verdiepingen hoog! Fort Pannerden was in lang vervlogen tijden bedoeld om de naastgelegen rivieren Rijn en Waal te beheersen. Nu is het fort - onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en UNESCO...