1

Bobs Party & Events


-advertentiepositie-Toffe feesten bij Bobs Party & Events

Een goed feestje vier je bij Bobs Party & Events! Op 8.000 vierkante meter aan feestplezier loopt een ultiem dagje weg gewoon niet in de soep. Er zijn onder meer twaalf bowlingbanen, een gezellig grand café, een grill restaurant en sfeervolle feestzalen. Of reserveer voor je feest je eigen café, compleet met bar en personeel, een professionele licht- en geluidsinstallatie, eigen toiletgroep, rookruimte, dansvloer en wat je nog meer denkt nodig te hebben.

Gewoon gezellig een avondje bowlen kan ook bij Bobs Party & Events. Gooi alle kegels om op een van de twaalf bowlingbanen, voorzien van computerscore en 3D-animatie.

Bedrijfsfeesten

Bij Bobs Party & Events zijn bedrijfsfeesten mogelijk in alle soorten en maten. Combineer lekker eten en drinken met een sportief dagprogramma en een gigantisch feest met optredens van diverse artiesten. Maar ook een feest met een laag budget is mogelijk. Alles is met elkaar te combineren, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Het "Special Events Team" zorgt voor de optimale planning en verzorging van het feest.

Bobs Party & Events in Uitgeest leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.), themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bobs.nl

Bobs Party & Events
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.