1

Panorama Paviljoen
Panorama Paviljoen: feestelijke arrangementen aan de IJssel

Het Panorama Paviljoen ligt aan de rand van het mooie stadje Hattem. Aan de ene kant zie je de stad, aan de andere kant geniet je van het uitzicht over het weidse IJssellandschap en het Apeldoorns Kanaal. Op een mooie zomerdag een fijne locatie om langs te wippen voor een drankje of een hapje eten op het terras. En ook in de winter is het paviljoen beschikbaar voor activiteiten, een gezellig feestje of een vergadering.

Vadesto Outdoor

Oase van rust aan de IJssel

Panorama Paviljoen ligt op een dijk en biedt vanaf die positie een mooi uitzicht over de IJssel, waar allerlei schepen passeren en het pontje steeds de overtocht maakt. Natuurliefhebbers verkennen het naastgelegen natuurgebied het Algemene Veen. Hier leven bevers en zelfs de ijsvogel duikt hier wel eens op.

Feestjes op maat

Bruiloft, jubileum of een feestelijke familiedag of vriendendag? Vier een feestje in het Panorama Paviljoen. Geniet samen van een buffet of barbecue en combineer dit met een activiteit naar keuze in de omgeving. In overleg is er van alles mogelijk en wordt voor ieder gezelschap een programma op maat gemaakt. Ook voor bedrijfsuitjes, vergaderingen of andere zakelijke evenementen is het paviljoen in Hattem ideaal.

Groepsactiviteiten in de natuur: bij het paviljoen organiseert Vadesto Outdoor Adventures vaartochten en avontuurlijke outdooractiviteiten.

Panorama Paviljoen in Hattem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.panorama-paviljoen.nl

Foto: Vadesto.
Foto: Vadesto.
Foto: Vadesto.
Foto: Vadesto.
Foto: Vadesto.
Foto: Vadesto.
Foto: Vadesto.
Foto: Vadesto.

-advertentiepositie-