Japanse Tuin Hasselt
Japanse Tuin Hasselt

Ontdek de cultuur van Japan dicht bij huis! Al twintig jaar ligt in Hasselt een prachtig stukje Japan: een geïdealiseerd stukje natuur, een miniaturisering van de werkelijkheid. Nagebouwd zoals Japanners dat al eeuwenlang doen. De theetuin in Hasselt is de grootste Japanse tuin van Europa. Je vindt hier onder andere prachtige kersenbloesem, rode esdoorns, bamboe en weelderige blauwe regen. De tuin is een authentiek symbool voor innerlijke rust en natuurlijke schoonheid.
Net even een beetje extra? Beleef de Japanse theeceremonie; dat is niet zomaar een kopje thee drinken, het is een waar bezinningsmoment. Proef een kom Matcha en ontdek de symboliek achter deze unieke Japanse handelingen. Cultuur snuiven én een heerlijk dagje relaxen dus!

Japanse Tuin Hasselt in Hasselt leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.visithasselt.be

Japanse Tuin Hasselt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.