1

Landal Esonstad
Landal Esonstad

Op de grens van Nationaal Park Lauwersmeer in Anjum ligt Landal Esonstad. Het park en de omgeving zijn ideaal voor watersportliefhebbers, vanwege de eigen jachthaven en de open vaarverbinding met het Lauwersmeer. De karakteristieke woningen van dit vakantiepark liggen deels aan het water. De appartementen zijn in Oudfriese stijl gebouwd. Ook zijn er moderne vrijstaande terpwoningen op schiereilandjes. Dit park heeft een eigen Landal camping met ruime plaatsen. Campinggasten mogen gebruikmaken van alle faciliteiten op het park.

Op het park is een overdekte zwembad. Voor kleine kinderen is er een indoor speelhal waar ze samen met mascotte Bollo avonturen beleven. De ligging van het park tegen de Waddenzee biedt diverse mogelijkheden voor leuke excursies. Ga mee op zeehondentocht of ga wadlopen. Vanaf het vasteland zijn diverse verbindingen met de Waddeneilanden. Een dagje naar Dokkum, Leeuwarden, Groningen of Harlingen is ook mogelijk.

Landal Esonstad in Anjum leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct