Uitstapjes vlakbij Landal Esonstad

Molen De Eendracht Anjum

anjum, Friesland (2.05km)  -  Molenmuseum De Eendracht beschikt over een rijke collectie van de historie van de molen. Zes zolders met van alles en nog wat brengen de molen tot leven!

Vaartochten en excursies MS Boschwad

lauwersoog, Groningen (4.44km)  -  Vaar mee met waddenschipper Jacob, kapitein van de MS Boschwad. MS Boschwad vaart vanaf Lauwersoog en Schiermonnikoog en heeft verschillende mooie excursies. Spot bijvoorbeeld zeehonden of verken de Engelsmanplaat.

Nationaal Park Lauwersmeer

lauwersoog, Groningen (5.23km)  -  Het Lauwersmeer is een aantrekkelijk leefgebied voor verschillende dieren en planten. De natuur strekt zich kilometers ver uit, een oase van rust en ruimte.

Uitkijktoren Vlinderbalg

lauwersoog, Groningen (5.46km)  -  Ontdek de mooiste sterrenhemel van Nederland bij Uitkijktoren Vlinderbalg op het hemelplatform, of spot overdag alle soorten vogels die je maar kunt bedenken!

Museum 't Fiskershúske

moddergat, Friesland (6.3km)  -  Museum 't Fiskershúske is een tastbare herinnering aan de vissers die hier in vorige eeuwen woonden en werkten. Bekijk de oude vissershuisjes en luister naar het aangrijpende verhaal van de ramp van Moddergat in 1883.

Museum De Sûkerei

damwoude, Friesland (13.52km)  -  Kleine woningen op de zandgronden van de Friese Wouden. Vroeger was dit een alledaags gezicht, tegenwoordig zie je het niet vaak meer. Museum De Sûkerei houdt de herinnering levend.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landal Esonstad