Uitstapjes vlakbij Landal Esonstad

Pitch & Putt Golf Esonstad

anjum, Friesland  -  Word de nieuwe Tiger Woods en sla een balletje op de Pitch & Puttbaan in Anjum!

elke dag geopend 

Molen De Eendracht Anjum

anjum, Friesland (2.05km)  -  Molenmuseum De Eendracht beschikt over een rijke collectie van de historie van de molen. Zes zolders met van alles en nog wat brengen de molen tot leven!

's maandags gesloten 

Bowling en restaurant Suyderoogh

lauwersoog, Groningen (4.01km)  -  Gooi de pins aan het eind van de baan in één keer om en gooi een strike. Kom gezellig bowlen bij Bowling Suyderoogh!

elke dag geopend 

Rondvaartbedrijf Lauwersmeer

lauwersoog, Groningen (4.01km)  -  Heerlijk achterover leunen en genieten van een prachtig uitzicht over het Lauwersmeer. Maak een vaartocht met Rondvaartboot De Vlinderbalg!

gesloten, open van  2 april t/m 31 oktober 

TukTuk Lauwersoog

lauwersoog, Groningen (4.22km)  -  Een rondje Lauwersoog en ook nog een stukje Groningen meepakken. Toerend met de tuktuks van TukTuk Lauwersoog kun je wel blijven rijden! Of misschien toch even stoppen; voor een high tea in de Theefabriek, een picknick of een diner. Tuk ze!

elke dag geopend 

Vaartochten en excursies MS Boschwad

lauwersoog, Groningen (4.44km)  -  Vaar mee met waddenschipper Jacob, kapitein van de MS Boschwad. MS Boschwad vaart vanaf Lauwersoog en Schiermonnikoog en heeft verschillende mooie excursies. Spot bijvoorbeeld zeehonden of verken de Engelsmanplaat.

gesloten, open van  1 mei t/m 15 oktober 

Waddentochten vanuit Lauwersoog

lauwersoog, Groningen (4.44km)  -  Ontdek het wad met een heerlijke waddentocht en voel het wad met je blote voeten!

gesloten, open van  1 juni t/m 31 augustus 

Wadloopcentrum Pieterburen

pieterburen, Groningen (4.64km)  -  Stamp maar door die modder! Vies worden, dat mag bij het wadlopen. Probeer het zelf en klop aan bij Wadloopcentrum Pieterburen voor een leuke tocht!

gesloten, open van  1 mei t/m 31 oktober 

Schip ahoy! Varen en feestjes op de MS Tender

lauwersoog, Groningen (4.67km)  -  Deinend op de golven, de wind door je haren en een drankje bij de hand. Geniet samen van een dagje zee op de MS Tender. Vaar over de Waddenzee van Lauwersoog naar Borkum. Grote kans dat je onderweg zeehonden ziet!

gesloten, open van  1 maart t/m 31 oktober 

Beleef Lauwersoog & Waddenpaviljoen De Noorman

lauwersoog, Groningen (4.67km)  -  Ontdek de Waddenzee of het Nationaal Park Lauwersmeer met activiteiten van Beleef Lauwersoog & Waddenpaviljoen De Noorman.

geopend op afspraak of bel +31 (0)519 349 422 

Nationaal Park Lauwersmeer

lauwersoog, Groningen (5.23km)  -  Het Lauwersmeer is een aantrekkelijk leefgebied voor verschillende dieren en planten. De natuur strekt zich kilometers ver uit, een oase van rust en ruimte.

elke dag geopend 

Uitkijktoren Vlinderbalg

lauwersoog, Groningen (5.46km)  -  Ontdek de mooiste sterrenhemel van Nederland bij Uitkijktoren Vlinderbalg op het hemelplatform, of spot overdag alle soorten vogels die je maar kunt bedenken

elke dag geopend 

Wadlopen bij Paessens-Moddergat - Stichting Oan ’e dyk

paesens, Friesland (5.49km)  -  Maak een prachtige tocht op het wad met een gids van Stichting Oan ’e dyk. Geniet van een unieke wandeling over de zeebodem. De tochten starten bij het wadloopcentrum onder aan de dijk in Paessens-Moddergat.

elke dag geopend 

Museum 't Fiskershúske

moddergat, Friesland (6.3km)  -  Museum 't Fiskershúske is een tastbare herinnering aan de vissers die hier in vorige eeuwen woonden en werkten. Bekijk de oude vissershuisjes en luister naar het aangrijpende verhaal van de ramp van Moddergat in 1883.

gesloten, open van  18 februari t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Actie: Bestel tickets

Zeilen met de WL19

moddergat, Friesland (6.3km)  -  Maak een prachtige zeiltocht met de WL 19, een replica van een historisch vissersschip uit de negentiende eeuw.

gesloten, open van  19 februari t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landal Esonstad