1

Uitstapjes vlakbij Visserijmuseum Zoutkamp

De Theefabriek

houwerzijl, Groningen (2.67km)  -  Theeleuten opgelet! In De Theefabriek in Houwerzijl vindt je alles wat je hartje begeert. Het museum, de theeschenkerij en de geurige theewinkel laten je opgaan in de geuren, kleuren en smaken van thee.

-aanbevolen door adverteerder-

Kartclub Ulrum

ulrum, Groningen (3.67km)  -  Op Kartclub Ulrum waant iedereen zich heel even een echte coureur! Deze kleinschalige kartbaan is ideaal voor een gezellig groepsuitje.

Zwembad Electra

lauwerzijl, Groningen (4.33km)  -  Zwembad Electra is een openluchtzwembad in het Groningse Lauwerzijl. Zomers is het bad open voor zwemlessen, van het gewone ABC-diploma tot survivalzwemmen en snorkelen. Natuurlijk kun je er ook vrij zwemmen.

Natuurspeelpark De Noorderriet

kommerzijl, Groningen (5.88km)  -  Natuurpark De Noorderriet is één grote natuurspeeltuin! Beklim de uitkijkheuvel, vlieg over het water met de kabelbaan en ontdek het speeleiland.

DoeZoo Insektenwereld

leens, Groningen (6.4km)  -  Kruip in de huid van insecten en leer hoe belangrijk deze diertjes zijn. Een leerzaam en betaalbaar uitstapje, geschikt voor kinderen.

Museum Landgoed Verhildersum

leens, Groningen (6.8km)  -  Museum Landgoed Verhildersum is gebouwd in de veertiende eeuw en dient nu als museum. De Borg - het kasteel van de landadel - vormt het hart van het landgoed. Daaromheen liggen de mooie tuinen en daar weer omheen de landerijen met de opgehoogde...

Nationaal Park Lauwersmeer

lauwersoog, Groningen (6.83km)  -  Het Lauwersmeer is een aantrekkelijk leefgebied voor verschillende dieren en planten. De natuur strekt zich kilometers ver uit, een oase van rust en ruimte.

Uitkijktoren Vlinderbalg

lauwersoog, Groningen (7.36km)  -  Ontdek de mooiste sterrenhemel van Nederland bij Uitkijktoren Vlinderbalg op het hemelplatform, of spot overdag alle soorten vogels die je maar kunt bedenken!

-aanbevolen door adverteerder-

Buitengewoon Events

ulrum, Groningen (8km)  -  Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in de regio noord Nederland? Dan ben je bij Buitengewoon Events op het juiste adres.

Rondvaartbedrijf Lauwersmeer

lauwersoog, Groningen (8.17km)  -  Heerlijk achterover leunen en genieten van een prachtig uitzicht over het Lauwersmeer. Maak een vaartocht met Rondvaartboot De Vlinderbalg!

Luchtwachttoren 701

warfhuizen, Groningen (8.65km)  -  Ontdek de overgebleven Luchtwachttoren 701 uit de Koude Oorlog in Warfhuizen en beleef spannende avonturen in deze historische toren onder begeleiding van een gids.

Groepsaccommodatie Zeil- en surfschool De Lauwer

lauwersoog, Groningen (9.7km)  -  Op zoek naar een verblijf voor een schoolreisje, introkamp of feest? Vlak aan het water in Lauwersoog ligt de groepsaccommodatie van Zeil- en surfschool De Lauwer. Er is hier voldoende mogelijkheid voor waterrecreatie.

Ontdek de schatten van de wierden

ezinge, Groningen (9.86km)  -  De wierden tekenen het landschap rond het Groningse Ezinge. Ontdek alles over het ontstaan van deze woonheuvels en welke geheimen ze prijsgeven in Museum Wierdenland. Kinderen kunnen zelf opgravingen doen en oude ambachten uitproberen!

It Dreamlân - duurzame vakantie in Friesland

kollumerpomp, Friesland (9.87km)  -  Vakantiehuis en camping It Dreamlân ligt midden in de prachtige Friese natuur. Op het dak van het huis liggen zonnepanelen voor een duurzaam verblijf! Ontdek ook de camping en de design-vakantiewoningen.

Wadloopcentrum Pieterburen

pieterburen, Groningen (10.06km)  -  Stamp maar door die modder! Vies worden, dat mag bij het wadlopen. Probeer het zelf en klop aan bij Wadloopcentrum Pieterburen voor een leuke tocht!

TukTuk Lauwersoog

lauwersoog, Groningen (10.24km)  -  Een rondje Lauwersoog en ook nog een stukje Groningen meepakken. Toerend met de tuktuks van TukTuk Lauwersoog kun je wel blijven rijden! Of misschien toch even stoppen; voor een high tea in de Theefabriek, een picknick of een diner. Tuk ze!

Schip ahoy! Varen en feestjes op de MS Tender

lauwersoog, Groningen (10.34km)  -  Deinend op de golven, de wind door je haren en een drankje bij de hand. Geniet samen van een dagje zee op de MS Tender. Vaar over de Waddenzee van Lauwersoog naar Borkum. Grote kans dat je onderweg zeehonden ziet!

Vaartochten en excursies MS Boschwad

lauwersoog, Groningen (10.62km)  -  Vaar mee met waddenschipper Jacob, kapitein van de MS Boschwad. MS Boschwad vaart vanaf Lauwersoog en Schiermonnikoog en heeft verschillende mooie excursies. Spot bijvoorbeeld zeehonden of verken de Engelsmanplaat.

Boerengolf op Zuiderham

aduard, Groningen (13.68km)  -  Speel een potje boerengolf op de Groningse boerderij Zuiderham. Op dit melkveebedrijf speel je deze leuke sport tussen de koeien.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Visserijmuseum Zoutkamp