Uitstapjes vlakbij Molen De Eendracht Anjum

-in the spotlights-

TukTuk Lauwersoog

lauwersoog, Groningen (5.93km)  -  Een rondje Lauwersoog en ook nog een stukje Groningen meepakken. Toerend met de tuktuks van TukTuk Lauwersoog kun je wel blijven rijden! Of misschien toch even stoppen; voor een high tea in de Theefabriek, een picknick of een diner. Tuk ze!

Vaartochten en excursies MS Boschwad

lauwersoog, Groningen (6.06km)  -  Vaar mee met waddenschipper Jacob, kapitein van de MS Boschwad. MS Boschwad vaart vanaf Lauwersoog en Schiermonnikoog en heeft verschillende mooie excursies. Spot bijvoorbeeld zeehonden of verken de Engelsmanplaat.

De Lekkernij

dokkum, Friesland (10.08km)  -  Koffieliefhebber? Dan mòet je ene keer bij De Lekkernij in Dokkum geweest zijn. Hier hebben ze bijna dertig soorten koffie, bereidt in Italiaanse stijl door barista's. Of schuif aan voor een high tea of een lekker taartje.

Tolhuisbad Dokkum

dokkum, Friesland (10.88km)  -  Het Tolhuisbad in Dokkum heeft naast een wedstrijdbad, een binnen- en buitenbad, een whirlpool, een fantastische glijbaan, een bubbelbad, zonnebanken en ligweide voor de zomerse dagen. Geniet van een actief dagje uit!

Museum De Sûkerei

damwoude, Friesland (11.88km)  -  Kleine woningen op de zandgronden van de Friese Wouden. Vroeger was dit een alledaags gezicht, tegenwoordig zie je het niet vaak meer. Museum De Sûkerei houdt de herinnering levend.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Molen De Eendracht Anjum