Uitstapjes vlakbij Fietsverhuur Veerdam...

Harthoorn Huifkartochten

schiermonnikoog, Friesland (1.87km)  -  Geniet met een huifkar van het prachtige Schiermonnikoog. De koetsier is tevens gids en vertelt alles over de natuur en geschiedenis van het eiland.

elke dag geopend 

Bunkermuseum Schlei

schiermonnikoog, Friesland (2.01km)  -  De Tweede Wereldoorlog komt tot leven in Bunkermuseum Schlei. Er worden regelmatig excursies georganiseerd langs de overgebleven bunkers.

open op zondag - soms geopend op woensdag 

Monniken Schiermonnikoog

schiermonnikoog, Friesland (2.22km)  -  De monniken van Abdij Sion uit Diepenveen zijn verhuisd naar Schiermonnikoog. Daar bouwen ze aan een nieuw klooster. Meedoen met de erediensten is dan weer mogelijk.

geopend op afspraak of bel +31 (0)519 25 24 05 

Fietsverhuur Soepboer

schiermonnikoog, Friesland (2.27km)  -  Ontdek Schiermonnikoog te fiets! Bij Fietsverhuur Soepboer zijn de leukste fietsen te huur, zoals een tandem of een hondenkar. Vraag naar de prachtige fietsroutes over het eiland.

elke dag geopend 

Zwembad De Dúnatter

schiermonnikoog, Friesland (2.38km)  -  Geniet van verkoeling en de mooie natuur van Schiermonnikoog in openluchtzwembad De Dúnatter. Neem een lekkere duik en geniet van het mooie waddeneiland.

gesloten, open van  16 mei t/m 1 september, van 08:00 uur tot 18:00 uur 

Rijwielverhuur Schierfiets

schiermonnikoog, Friesland (2.49km)  -  Fietsend op een van de trendy fietsen van Schierfiets verken je de mooiste plekjes op Schiermonnikoog. Iedereen kan mee!

elke dag geopend 

AtelierSchier - workshops in een stadsbus

schiermonnikoog, Friesland (2.52km)  -  Schiermonnikoog is maar klein, maar herbergt een grootse natuurlijke schoonheid. Atelier Schier brengt de natuur dichterbij door inspirerende workshops. Maak bijvoorbeeld een kunstwerk met strandvondsten!

gesloten, open van  6 juni t/m 30 september, 13:30 uur 

Filmhuis aan Zee

schiermonnikoog, Friesland (2.53km)  -  Geniet in het Filmhuis aan Zee van de nieuwste filmhuisfilms. Eerst lekker uitwaaien en daarna popcorn eten en films kijken!

elke dag geopend 

Eilander Balgexpres

schiermonnikoog, Friesland (2.56km)  -  Ga mee met de Eilander Balgexpres en beleef Schiermonnikoog van een heel andere kant! De tocht gaat naar het meest oostelijke deel van het eiland: De Balg.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Snoepwinkel 't Peperhúsjen

schiermonnikoog, Friesland (2.61km)  -  Wip even binnen bij het schattige snoepwinkeltje 't Peperhúsjen op Schiermonnikoog. Het is alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

elke dag geopend 

Zuidertoren Schiermonnikoog

schiermonnikoog, Friesland (2.62km)  -  De Zuidertoren van Schiermonnikoog werd in 1853 gebouwd als vuurtoren, maar werd in 1950 tot watertoren ingericht.

elke dag geopend 

Schelpenmuseum Paal 14

schiermonnikoog, Friesland (2.95km)  -  Na insecten zijn weekdieren de grootste diergroep ter wereld en zeker het ontdekken waard. Kom naar het Schelpenmuseum op Schiermonnikoog!

geopend op afspraak of bel +31 (0)519 531 663 

Thijs' Vliegerparadijs

schiermonnikoog, Friesland (3.11km)  -  Thijs' Vliegerparadijs heeft leuke dagprogramma's voor bedrijven en families. Je leert hier alles over vliegeren in een leuke workshop. Letterlijk uitwaaien op het strand in Schiermonnikoog!

elke dag geopend 

Vuurtoren Schiermonnikoog

schiermonnikoog, Friesland (3.59km)  -  Bekijk de Noordertoren, de hoogste vuurtoren van Schiermonnikoog. De toren is 24 uur per dag bemand en niet toegankelijk voor bezoekers.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fietsverhuur Veerdam Schiermonnikoog