1

Uitstapjes vlakbij Fietsverhuur Veerdam...

Vakantieboerderij de Kooiplaats

schiermonnikoog, Friesland (0.91km)  -  Logeer op Vakantieboerderij de Kooiplaats en ontdek de mooiste flora en fauna die het eiland te bieden heeft. Gelegen aan de rand van duinen en kwelders, is de Kooiplaats een ideaal vertrekpunt voor wandel- en fietstochten.

-in the spotlights-

Monniken Schiermonnikoog

schiermonnikoog, Friesland (2.22km)  -  De monniken van Abdij Sion uit Diepenveen zijn verhuisd naar Schiermonnikoog. Daar bouwen ze aan een nieuw klooster. Meedoen met de erediensten is dan weer mogelijk.

Fietsverhuur Soepboer

schiermonnikoog, Friesland (2.27km)  -  Ontdek Schiermonnikoog te fiets! Bij Fietsverhuur Soepboer zijn de leukste fietsen te huur, zoals een tandem of een hondenkar. Vraag naar de prachtige fietsroutes over het eiland.

Zwembad De Dúnatter

schiermonnikoog, Friesland (2.38km)  -  Geniet van verkoeling en de mooie natuur van Schiermonnikoog in openluchtzwembad De Dúnatter. Neem een lekkere duik en geniet van het mooie waddeneiland.

-in the spotlights-

Eilander Balgexpres

schiermonnikoog, Friesland (2.56km)  -  Ga mee met de Eilander Balgexpres en beleef Schiermonnikoog van een heel andere kant! De tocht gaat naar het meest oostelijke deel van het eiland: De Balg.

Thijs' Vliegerparadijs

schiermonnikoog, Friesland (3.11km)  -  Thijs' Vliegerparadijs heeft leuke dagprogramma's voor bedrijven en families. Je leert hier alles over vliegeren in een leuke workshop. Letterlijk uitwaaien op het strand in Schiermonnikoog!

Vaartochten en excursies MS Boschwad

lauwersoog, Groningen (7.01km)  -  Vaar mee met waddenschipper Jacob, kapitein van de MS Boschwad. MS Boschwad vaart vanaf Lauwersoog en Schiermonnikoog en heeft verschillende mooie excursies. Spot bijvoorbeeld zeehonden of verken de Engelsmanplaat.

TukTuk Lauwersoog

lauwersoog, Groningen (7.39km)  -  Een rondje Lauwersoog en ook nog een stukje Groningen meepakken. Toerend met de tuktuks van TukTuk Lauwersoog kun je wel blijven rijden! Of misschien toch even stoppen; voor een high tea in de Theefabriek, een picknick of een diner. Tuk ze!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fietsverhuur Veerdam Schiermonnikoog


-advertentiepositie-