Natuur Schiermonnikoog

AtelierSchier - workshops in een stadsbus

schiermonnikoog, Friesland  -  Schiermonnikoog is maar klein, maar herbergt een grootse natuurlijke schoonheid. Atelier Schier brengt de natuur dichterbij door inspirerende workshops. Maak bijvoorbeeld een kunstwerk met strandvondsten!

vandaag nog gesloten, geopend 23 augustus t/m 1 november, 10:00 uur 

Harthoorn Huifkartochten

schiermonnikoog, Friesland  -  Geniet met een huifkar van het prachtige Schiermonnikoog. De koetsier is tevens gids en vertelt alles over de natuur en geschiedenis van het eiland.

elke dag geopend 

Zwembad De Dunatter

schiermonnikoog, Friesland  -  Geniet van verkoeling en de mooie natuur van Schiermonnikoog in openluchtzwembad De Dunatter. Neem een lekkere duik en geniet van het mooie waddeneiland.

geopend, elke dag geopend 

Eilander Balgexpres

schiermonnikoog, Friesland  -  Ga mee met de Eilander Balgexpres en beleef Schiermonnikoog van een heel andere kant! De tocht gaat naar het meest oostelijke deel van het eiland: De Balg.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zuidertoren Schiermonnikoog

schiermonnikoog, Friesland  -  De Zuidertoren van Schiermonnikoog werd in 1853 gebouwd als vuurtoren, maar werd in 1950 tot watertoren ingericht.

elke dag geopend 

Schelpenmuseum Paal 14

schiermonnikoog, Friesland  -  Na insecten zijn weekdieren de grootste diergroep ter wereld en zeker het ontdekken waard. Kom naar het Schelpenmuseum op Schiermonnikoog!

geopend op afspraak of bel +31 (0)519 531 663 

Filmhuis aan Zee

schiermonnikoog, Friesland  -  Geniet in het Filmhuis aan Zee van de nieuwste filmhuisfilms. Eerst lekker uitwaaien en daarna popcorn eten en films kijken!

elke dag geopend 

Fietsverhuur Soepboer

schiermonnikoog, Friesland  -  Ontdek Schiermonnikoog te fiets! Bij Fietsverhuur Soepboer zijn de leukste fietsen te huur, zoals een tandem of een hondenkar. Vraag naar de prachtige fietsroutes over het eiland.

elke dag geopend 

Landal Vitamaris

schiermonnikoog, Friesland  -  Vanuit je appartement op Landal Vitamaris duik je zo de Noordzee van Schiermonnikoog in! Het vakantiecomplex beschikt over 62 luxe appartementen. Geniet van de overweldigende natuur in dit Nationaal Park.

elke dag geopend 

Hotel Graaf Bernstorff

schiermonnikoog, Friesland  -  Hotel Graaf Bernstorff op Schiermonnikoog is de uitvalsbasis om tot rust te komen na een heerlijk dagje uitwaaien op dit knusse eiland.

elke dag geopend 

Camping Seedune

schiermonnikoog, Friesland  -  Camping Seedune is uniek, want het is namelijk de enige camping op Schiermonnikoog. Je slaat je tentje midden in de duinen op. Vanaf de camping kun je het eiland op je gemak ontdekken, wandelend of met de fiets.

geopend, elke dag geopend 

UITagenda Schiermonnikoog natuur

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Natuur Schiermonnikoog UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

dinsdag

22 juni 2021Leer het eiland fietsend kennen op SchiermonnikoogWad excursie op SchiermonnikoogWattwanderung auf SchiermonnikoogJutten en schelpen zoeken op SchiermonnikoogFatbike Tour SchiermonnikoogFatbike Tour Schiermonnikoogdinsdag 22 juni 2021

woensdag

23 juni 2021Leer het eiland fietsend kennen op SchiermonnikoogWad excursie op SchiermonnikoogWattwanderung auf SchiermonnikoogJutten en schelpen zoeken op SchiermonnikoogFatbike Tour SchiermonnikoogFatbike Tour Schiermonnikoogwoensdag 23 juni 2021

donderdag

24 juni 2021Leer het eiland fietsend kennen op SchiermonnikoogWad excursie op SchiermonnikoogWattwanderung auf SchiermonnikoogJutten en schelpen zoeken op SchiermonnikoogFatbike Tour SchiermonnikoogFatbike Tour Schiermonnikoogdonderdag 24 juni 2021

vrijdag

25 juni 2021Leer het eiland fietsend kennen op SchiermonnikoogWad excursie op SchiermonnikoogWattwanderung auf SchiermonnikoogJutten en schelpen zoeken op SchiermonnikoogFatbike Tour SchiermonnikoogFatbike Tour Schiermonnikoogvrijdag 25 juni 2021

zaterdag

26 juni 2021Leer het eiland fietsend kennen op SchiermonnikoogWad excursie op SchiermonnikoogWattwanderung auf SchiermonnikoogJutten en schelpen zoeken op SchiermonnikoogFatbike Tour SchiermonnikoogFatbike Tour Schiermonnikoogzaterdag 26 juni 2021

zondag

27 juni 2021Wattwanderung auf SchiermonnikoogJutten en schelpen zoeken op SchiermonnikoogFatbike Tour SchiermonnikoogFatbike Tour SchiermonnikoogFatbike Tour SchiermonnikoogWadlooptocht Schiermonnikoog XXXLzondag 27 juni 2021