Dutch Water Dreams: avontuur op het wilde water

Dutch Water Dreams: avontuur op het wilde water

LET OP: DUTCH WATER DREAMS IS DEFINITIEF GESLOTEN. Let op: Dutch Water Dream is in verband met een verbouwing tot nader orde gesloten.
Op zoek naar een spetterende uitdaging? Bij Dutch Water Dreams worden alle watersportdromen waar! Neem je familie of vrienden mee en ga samen de sportieve uitdaging aan. Dender door de kolkende stroming van de wildwaterbaan met een raft of tube! Houd je meer van golven? Kom indoor surfen op de flowriders: het hele jaar flowboarden en bodyboarden op perfecte golven! Of voor de ultieme kick: ervaar het allebei. Gegarandeerd een spectaculair uitje voor alle leeftijden!

Bodyboarden bij Dutch Water Dream

Raften, Tuben, Bodyboarden & Flowboarden

Dutch Water Dreams in Zoetermeer is het grootste watersportcomplex van Europa en beschikt over een wildwaterbaan van ruim 300 meter lang en drie Flowriders die een constante surfgolf produceren. Alle sportactiviteiten vallen onder de begeleiding van professionele instructeurs.
  • Raften: bij het raften daal je in een opblaasbare boot de Wildwaterbaan af. Raften is een uitstekende activiteit voor teambuilding, want je moet intensief samenwerken met een groep van 4 tot 10 personen. Samen de stroming de baas proberen te blijven!
  • Tuben: bij het tuben word je met één of twee personen in een ronde band (tube) meegevoerd door de stroming van de Wildwaterbaan.
  • Bodyboarden: bodyboarden doe je liggend of zittend op een board. Het voelt net alsof je over het water zweeft. Het is een kwestie van balans, techniek en plezier! Behalve een normale 'ride' maken - waarvan je hoopt dat het zo lang mogelijk duurt - kun je allerlei trucjes doen op het board.
  • Flowboarden: voor iedereen die meer uitdaging wil is Flowboarden uitstekend geschikt! Flowboarden is een nieuwe en stoere sport waarbij je op een board staat; de ultieme combinatie van surfen, skateboarden en snowboarden. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je nooit meer stoppen!

Eten en drinken bij het Beach House

Ook op het droge is er genoeg te beleven bij Dutch Water Dreams. Omringd door de wildwaterbaan is het Beach House op elk moment van de dag een heerlijke plek om na te genieten van alle actie. Beachvolleyballen, barbecueën of gewoon gezellig een drankje drinken met een prachtig uitzicht op de wildwaterbaan, alle elementen voor een zorgeloos vakantiegevoel zijn aanwezig.

Après-surfen bij de Bar & Kitchen

Trek gekregen? Bij de Bar&Kitchen kun je lekker eten, terwijl je goed uitzicht hebt op de Flowriders. Voor kinderen die niet stil kunnen zitten, is er een Game Corner met onder meer air hockey, tafelvoetbal en Xboxen.
LET OP: DUTCH WATER DREAMS IS DEFINITIEF GESLOTEN.

Dutch Water Dreams: avontuur op het wilde water in Zoetermeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Dutch Water Dreams: avontuur op het wilde water

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.