Speeltuin Ter Huurne Hollandmarkt
Speeltuin Ter Huurne Hollandmarkt

Bij Ter Huurne Hollandmarkt vermaakt het hele gezin zich gerust een hele dag. Winkelen, spelen en lekker eten, aan alle vermaak is gedacht. Het is bovendien gratis te bezoeken! Het recreatiepark is te vinden op de grens met Duitsland. Voor de grotere kinderen en de kleintjes is er wat te doen. Bij de kinderen is de grote speeltuin favoriet. Ze wagen zich in de kabelbaan en suizen over het hele terrein. De oudere kinderen staan met beide benen op de grond en slaan een balletje op de midgetgolfbaan. De volwassenen komen natuurlijk voor de echte markt.

Markt

In de Hollandmarkt zijn allerlei Duitse en Nederlandse producten te koop, met prijzen die we kennen van grote Duitse supermarkten. Wie slim is haalt hier alle voordelige grootverpakkingen van verschillende levensmiddelen of persoonlijke verzorging. Om de dag af te sluiten lopen bezoekers het restaurant nog even binnen voor een hapje en een drankje. In de zomermaanden is het terras met uitzicht op de speeltuin open.

Speeltuin Ter Huurne Hollandmarkt in Buurse leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.terhuurne.nl

Speeltuin Ter Huurne Hollandmarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.