Veel voor weinig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-5-2012

Datum beoordeling: 23 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke en groot speelterrein met een supermarkt, visafdeling, drogisterij, restaurant enz enz. Wij waren er op Hemelvaartsdag en het was er echt super druk. Volgens mij zijn ze maar 4 dagen per jaar dicht dus het zal daar met feestdagen meestal wel druk zijn. Er was ook muziek en een clown die de kinderen schminkte, onze kids vonden het helemaal te gek. Achter het restaurant ligt een grote speeltuin die voor het overgrote deel gratis is. Er zijn wat grotere attracties waar je een muntje van een euro voor moet betalen. Wij hebben de kids ieder 4 muntjes gedaan en zelf een paar uur op het terras gezeten. Als je er toch bent zou je ook even de winkel in moeten gaan. In het begin lijkt het net alsof je door een magazijn loopt maar daarna stikt het van de lekkernijen. Wij hebben ons kostelijk vermaakt en plannen om met pinksteren weer te gaan. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Jansen.

gezellig en compleet
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: diverse keren

Datum beoordeling: 25 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

Het is altijd gezellig even bij Ter Huurne te winkelen. Goede koffie voor een voordelige prijs en diverse lekkere kaassoorten. Ook de buitenmarkt is de moeite waard

Beoordeling gegeven door Jeroen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-02-2010

Datum beoordeling: 18 februari 2010

Zondag bij ter Huurne geweest. Leuke dag gehad. Erg veel Duitsers maar een leuk dagje uit. De speeltuin gratis maar helaas op dit moment gesloten die gaat in maart ofzo pas weer open i.v.m. de winter. Gigantisch terrein met van alles en nog wat. Zeker de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Fam. van der Wil.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-05-2009

Datum beoordeling: 10 juni 2009

Op hemelvaartsdag zijn we met het hele gezin (2 volwassenen + 3 kinderen) een lekker dagje uitgeweest. De kinderen hebben zich de hele middag vermaakt in de speeltuin. De bedoeling was om vanaf ter Huurne een fietsroute te doen maar we kregen de kinderen niet meer uit de speeltuin. Vervolgens de rest van de dag op het terras gezeten en genoten van de heerlijke dagschotel (aanrader) in het restaurant.

Beoordeling gegeven door Familie van de Brugge.