Break Out Grunopark
Break Out Grunopark: meer dan 100 stoere activiteiten op één locatie - TIJDELIJK GESLOTEN

Break Out Grunopark is in ieder geval gesloten tot 1 april 2024. Het is nog onduidelijk of het park daarna weer opengaat. Tokkelen vanaf twintig meter hoogte, een gezellige 'Ik hou van Holland'-avond of een spannend potje paintball. Break Out Grunopark, op tien minuten rijden van Groningen, heeft de leukste ideeën voor een sportief uitje in de buitenlucht. Er is keuze uit meer dan honderd activiteiten en alles bevindt zich op één locatie. Ideaal!

De leukste groepsuitjes

  • Stijg naar ongekende hoogtes in het stoere Klimpark Groningen;
  • Sprokkel geld bij elkaar voor je team door opdrachten uit te voeren in de Moneygame;
  • Ga paintballen op een van de grootste paintballzones in het Noorden;
  • Test je teamspirit en uithoudingsvermogen met de Highland Games;
  • Wie is écht te vertrouwen? Speel zelf Wie is de Saboteur?
  • Speel de Ik hou van Holland Quiz. Wie weet het meest over ons kikkerlandje?
  • Escaperoom Kids: dé escaperoom voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar.

De boom in!

Daag jezelf en je vrienden uit in het Klimpark Groningen. Hier lopen verschillende uitdagende routes vol hindernissen door de lucht en jij kunt ze bedwingen! Kies zelf een route en ervaar de adrenalinekick van het klimmen, springen en zweven. Omdat je veilig vast zit, is het een unieke ervaring die je zorgeloos kunt aangaan.

Eindeloze mogelijkheden

Het Break Out Grunopark bevindt zich aan een groot meer en dat biedt mogelijkheden voor spetterende wateractiviteiten. Ooit gehoord van billboarden? Zittend op een sleetje glijd je vanaf een achttien meter hoge springschans naar beneden in het water. Op het park wordt ook voor eten en drinken gezorgd en je kunt zelfs blijven slapen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Break Out Grunopark in Harkstede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek breakout-grunopark.nl

Break Out Grunopark
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.