Leer (boog)schieten en sluit de dag af in een bierbrouwerij!


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Tap-Out Adventures

Een dag vol avontuur beleef je bij ActionDome! Leer boogschieten als een pro, speel een potje bubbelvoetbal en sluit samen de dag gezellig af met een bezoek aan de brouwerij. Of sla zelf een fles bubbels open tijdens het champagne sabreren. Voor iedere groep maakt ActionDome een programma op maat.

Biertje of bubbels erbij?

Een mooie party trick: champagne sabreren. Leer bij ActionDome hoe je met een sabel je fles bubbels op feestelijke wijze opent. Een leuke afsluiter of juist een goed begin van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Je kunt een van de avontuurlijke activiteiten ook combineren met een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij, met een heerlijke bierproeverij met hapjes of zelfs een complete maaltijd.

Schietclinics

Ga je voor de klassieke pijl en boog, een spannend PCP-pistool of een stoere kruisboog? Een schietclinic is bij ActionDome al mogelijk voor groepen vanaf acht personen. Voor deelnemers jonger dan achttien jaar wordt de boogschietcursus aangeraden. Een grappige toevoeging is het middeleeuwse steekspel, waar twee groepen proberen zo snel mogelijk een parcours af te leggen.

Teambuilding

Net iets uitgebreider dan een clinic en ideaal als teambuilding: paintball, bubbelvoetbal of archery tag. Ren door bossen, grasvelden of kies zelf een locatie uit voor een potje paintball. Liever geen verfbom op je dak? Ga gehuld in een gigantische bubbel gebroederlijk de strijd aan tijdens een toernooi bubbelvoetbal. Of ga voor een spelletje archery tag - een soort lasertag maar dan met pijl en boog. Leuk: voor vrijgezellenfeesten ligt er een roze konijnenpak voor de bruid of bruidegom klaar.Neem contact op met ActionDome om je wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Alle activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in de buurt van Venlo.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Bind de strijd aan in een middeleeuws steekspel. Foto: ActionDome.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Met PCP-pistolen! Foto: ActionDome.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Leer champagne sabreren. Foto: ActionDome.

Kies voor een schietclinic. Foto: ActionDome.

Paintballen in het bos. Foto: ActionDome.