Post-Plaza Hotel & Grand Café

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Wie Post-Plaza Hotel Leeuwarden binnenloopt, ervaart de grandeur. Het stijlvolle viersterrenhotel - gevestigd in een 18e eeuws pand – is de uitvalsbasis voor een ieder die een ontspannend verblijf zoekt. In het hart van Leeuwarden ervaart de bezoeker de Friese gastvrijheid en geschiedenis aan den lijve.

Het hotel heeft 43 luxe hotelkamers en suites, die modern en smaakvol zijn ingericht. In de mooie lounge praten gasten onder het genot van een glas wijn uit de eigen wijnkelder na over de culturele hoogtepunten van Leeuwarden. In het Grand Café van Hotel Post-Plaza genieten zij vervolgens van een heerlijk culinair diner. Natafelen doen bezoekers lekker bij de haard of in de gezellige bar, daarna ontspant men in de prachtige wellness. De bezoeker die liever een avondje doorzakt, loopt vanaf Hotel Post-Plaza zo naar de nabijgelegen cafés.

Ook musea, theaters en winkels liggen op loopafstand. De hotelgast die liever wat verder de mooie provincie intrekt, bezoekt bijvoorbeeld één van de Friese eilanden.
Feestje te vieren? Of gewoon vergaderen? Post-Plaza Hotel heeft goede faciliteiten.

Tip: reserveer eens één van de heerlijk verzorgde arrangementen van het hotel.

Post-Plaza Hotel & Grand Café in Leeuwarden leent zich ook goed voor een high of afternoon tea, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.