Bezoekerscentrum Brunssummerheide

Op de top van een heuvel vind je bezoekerscentrum Brunssummerheide. Geniet van het uitzicht over het gebied en bekijk daarna, als voorbereidend werk, de expositie over het landschap van de Brunssummerheide. Er zijn diverse activiteiten mogelijk zoals een fietsroute, wandelroute, natuurdagen, speurtochten en excursies. Er is bos, veen, vennen en heide te vinden. Er zijn ook speelvelden waar kinderen zich kunnen uitleven en het is mogelijk om te picknicken bij één van de picknickplaatsen.

Moe van het wandelen? Kom bij met een heerlijke pannenkoek! In het bezoekerscentrum is namelijk ook een pannenkoekenrestaurant gevestigd. Voor kinderen zijn het Huttenbos, de Ravotplek en een Ontdekpoel ingericht bij het Avonturenbos, dichtbij het bezoekerscentrum.

Bezoekerscentrum Brunssummerheide in Heerlen leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 7,50 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.