Atelier en lunchcafé Elly Koot - GESLOTEN
Atelier en lunchcafé Elly Koot - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Begin en eindig je fiets- of wandeltocht goed en rust even uit op het terras van het Ateliercafé. Geniet van een inspirerende omgeving, lekker eten en kunst voordat je de benenwagen aanslingert.

In het Ateliercafé exposeert kunstenares Elly Koot permanent met haar schilderijen en werken van gastexposanten. Op het terras en in het atelier staat vers appelgebak klaar met een heerlijke espresso. Geniet van deze omgeving, het lekkere eten en drinken en natuurlijk van de kunstwerken. Op deze creatieve locatie voelt iedereen zich thuis!

Workshop schilderen met pigmenten of een heerlijke Spaanse paella koken

Bij het zien van de kunstwerken van Elly Koot komt de inspiratie bij veel mensen opborrelen. Inspiratie om zelf ook te schilderen! Op afspraak geeft Elly workshops schilderen met pigmenten, papier en zand. Dit stimuleert ieders fantasie en gevoel voor kleur. Een leuk uitje met vriendinnen of zussen! In het atelier kunnen groepen vanaf acht personen ook een workshop Paella maken volgen met Adri. Een smakelijke en gezellige bezigheid!

Wandelen door Waterland

Waterland is een geliefde omgeving van fietsers en wandelaars. Vanaf Ateliercafé Elly Koot starten dan ook veel mensen met hun route. Op de website van Elly Koot staan rondwandelingen die iedereen van te voren uit kan printen. Het is ook mogelijk om bij wandeling 6, Broek-zuid, gebruik te maken van een gids. De gids vertelt u over het historische Broek zuid en de Volgermeerpolder, de oude vuilnis/gifbelt van Amsterdam.

Atelier en lunchcafé Elly Koot - GESLOTEN in Broek in Waterland leent zich ook goed voor een workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.atelierellykoot.nl

Atelier en lunchcafé Elly Koot - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.