Oostappen Vakantiepark Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach

In Zeeuws-Vlaanderen, nog net niet in België, ligt het gloednieuwe vakantiepark Marina Beach. Direct aan het water gelegen is dit park de ideale vakantiebestemming voor watersporters. Maar er zijn nog veel meer faciliteiten.

Op het park geniet je van een duik in de recreatieplas met natuurbad en peuterbad en spelen kinderen op de leukste speeltoestellen. De camping beschikt over kampeerplaatsen met een eigen aanlegplaats. Zo vaar je vanaf de jachthaven direct de Braakmankreek op. Rijdt naar het nabijgelegen Breskens om even lekker uit te waaien of ga op zoek naar fossiele haaientanden op Cadzand.

In de omgeving is Aquadome Scheldorado te vinden, een groot subtropisch zwemparadijs met uniek entertainmentprogramma. Gasten van het vakantiepark kunnen hier gratis naar binnen. Niet ver gelegen van Antwerpen, Brugge, Gent en Knokke vormt het vakantiepark een ideaal vertrekpunt voor gezellige dagtrips.

Vakantiepark Marina Beach in Hoek leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vakantiepark Marina Beach

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.