Camping In den Hof
Camping In den Hof

Camping In den Hof maakt van een kampeervakantie een heel bijzondere! De meest motorvriendelijke camping van Nederland ligt aan de rand van een prachtig natuurreservaat in het Limburgse Heerlen en vlakbij de Belgische Ardennen. In Den Hof bestaat uit een feestlocatie, groepsaccommodatie, eetcafé en camping.

Voor de campinggasten is dit een ideaal vertrekpunt om met de fiets of motor de omgeving te verkennen. In den Hof is een comfortabele camping met een gezellig café en terras. Op het kampeerterrein is plaats voor ongeveer vijftig tenten. Voor de motorrijders beschikt de camping over plankjes voor de jiffy, een luchtslang voor luchtbedden en motorbanden, een royale werkplaats om eventuele technische mankementen te verhelpen, en tourroutes welke ook in Garmin GPS geleverd kunnen worden. Voor de kinderen is er een zwembad, een speeltuin en een boomhut.

Camping In den Hof in Heerlen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping In den Hof