Gasterij In Den Hof

Gasterij In Den Hof

Gasterij In Den Hof maakt van een kampeervakantie een heel bijzondere! De meest motorvriendelijke camping van Nederland ligt aan de rand van een prachtig natuurreservaat in het Limburgse Heerlen en vlakbij de Belgische Ardennen. Gasterij In Den Hof bestaat uit de Slaperij, de Eterij, de Feesterij en de Motorij, de namen spreken voor zich.

Voor de campinggasten is dit een ideaal vertrekpunt om met de fiets of motor de omgeving te verkennen. In den Hof is een comfortabele camping met een gezellig café en terras. Op het kampeerterrein is plaats voor ongeveer vijftig tenten. Voor de motorrijders beschikt de camping over plankjes voor de jiffy, een luchtslang voor luchtbedden en motorbanden, een royale werkplaats om eventuele technische mankementen te verhelpen, en tourroutes welke ook in Garmin GPS geleverd kunnen worden. Voor de kinderen is er een zwembad, een speeltuin en een boomhut.

Gasterij In Den Hof in Heerlen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Gasterij In Den Hof

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.