Speelparadijs het Giga Konijnenhol
Overdekt speelparadijs het Giga Konijnenhol - met theater!

Beleef een avontuur in het Giga Konijnenhol! Onder het grasdak van dit avontuurlijke speelparadijs zijn super leuke activiteiten en attracties te vinden. Volop ruimte om te klimmen, klauteren en springen! In het ondergrondse theater treedt Bultje het Konijn iedere middag op. En ook al regent het buiten, in het konijnenhol is het altijd lekker warm en droog. Als het zonnetje schijnt, huppelen alle konijntjes naar buiten naar het Giga Konijnenveld vol klautertoestellen.Leuke spelletjes

Ontmoet Bultje het Konijn en zijn vriendjes in het Giga Konijnenhol. Ze laten je graag zien waar ze wonen en ze spelen leuke spelletjes met je. Neem een duik in het kleurrijke ballenbad, klauter op de vele speeltoestellen en glijd langs klimnetten tien meter naar beneden van de glijbaan. Op de benedenverdieping kun je poolen en airhockey spelen. In de knutselhoek is er voldoende ruimte om lekker te knutselen en mooie kleurplaten te maken. Na al dat spelen en springen gaat wat lekkers er wel in! In Bultje's Eetkamer smul je van patat, pizza of hamburgers. Voor ouders en begeleiders is er ook koffie en thee.

Bowlen en zwemmen

Leef je uit op de bowlingbanen van Giga Konijnenhol! Deze bowlingbanen hebben toffe laserlichten en glow in the dark effecten. Plof neer op de loungesets en kies voor je begint een eigen avatar uit. Zin in een duik? Plons dan in het zwemparadijs. Vermaak je met sproeiers en waterpistolen of glij bij mooi weer van de glijbaan in het grote buitenbad.

Schoolreisje en kinderfeestje in Overijssel

Speel met de hele klas op het grote, overdekte speelterrein, terwijl de meesters en juffen zich nergens druk om hoeven te maken. Alles wordt tot in de details verzorgd, van een vooraf geleverd informatiepakket tot porties patat op locatie. Het schoolreisje begint 's ochtends op het softplaysysteem, gevolgd door een vermakelijke theatershow. De lunch bestaat uit frites met minisnacks, mayonaise en limonade. Bij mooi weer spelen de kinderen op het Giga Konijnenveld in de buitenlucht. Ook leuk voor kinderfeestjes!

Bij Beerze Bulten heb je ook een zwemparadijs, wellness, bowlingbaan en camping.

Speelparadijs het Giga Konijnenhol in Beerze leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 10,25 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Giga Konijnenhol

Samen spelletjes doen. Foto: Giga Konijnenhol.
Samen spelletjes doen. Foto: Giga Konijnenhol.
Klimmen, klauteren en glijden. Foto: Giga Konijnenhol.
Klimmen, klauteren en glijden. Foto: Giga Konijnenhol.
Ontmoet Bultje! Foto: Giga Konijnenhol.
Ontmoet Bultje! Foto: Giga Konijnenhol.
Speelparadijs Giga Konijnenhol. Foto: Giga Konijnenhol.
Speelparadijs Giga Konijnenhol. Foto: Giga Konijnenhol.
Bowlen bij Beerze Bowling. Foto: Giga Konijnenhol.
Bowlen bij Beerze Bowling. Foto: Giga Konijnenhol.