Camping Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten is gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdalgebied. De familiecamping biedt een perfecte combinatie van heerlijk buitenleven in de schitterende natuur met toch alle luxe voorzieningen binnen handbereik.

Beerze is één van de mooiste en meest veelzijdige plekken van Nederland. De zandverstuivingen, oerbossen, jeneverbesvelden, agrarische esgronden en rivier de Vecht maken het geheel uniek. Op deze kindercamping is er een binnen- en een buitenbad. Daarnaast is er een uitgebreid recreatieprogramma en zijn de verschillende faciliteiten ingericht op alle weertypes. Schijnt het zonnetje? Dan raken de kinderen niet uitgespeeld in de enorme buitenspeeltuin van ruim 10.000 vierkante meter met water, zand en speeltoestellen: het Giga Konijnenveld. Bij regen duiken ze letterlijk als konijnen onder de grond in indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol!

Camping Beerze Bulten in Beerze leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.) en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping Beerze Bulten

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.