Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck

Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck

Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck ligt in Kropswolde op de grens van Groningen en Drenthe. De zeer verzorgde en gezellige camping is perfect voor booteigenaren, want er is een jachthaven bij. Verken het Zuidlaardermeer met een boot of ga windsurfen. Vanaf het zandstrand, op loopafstand van de camping, genieten gasten bij mooi weer van het zonnetje en het mooie uitzicht.

De toeristische plaatsen aan het strand hebben een prachtig uitzicht over het Zuidlaardermeer. De andere plaatsen zijn gesitueerd op veldjes, ideaal voor jonge gezinnen die hun kinderen in de gaten willen houden. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen zijn er kinderstacaravans te huur. Deze zijn compleet veilig voor kleine kinderen en zijn compleet ingericht met kinderstoel, bedjes en een zandbak met omheinde tuin. Zo hoef je als ouders nergens meer aan te denken! In het zomerseizoen organiseert een enthousiast recreatieteam activiteiten voor groot en klein. Ook kunnen gasten gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad.

Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck in Kropswolde leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.