Julianatoren


-advertentiepositie-Julianatoren - 60 te gekke attracties voor het hele gezin

Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark met meer dan zestig te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van twee tot tien jaar. Ook ontmoet je hier je favoriete tv-sterren Jul en Julia in het echt!

Attracties: van dino's tot piraten

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates. Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in de Dino Tour en sta oog in oog met echte dinosaurussen. De allerkleinsten stappen als een echte cowboy op hun eigen paard in de Paardenbaan en gaan op safari in een coole jeep. En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat.

Attractiepark Julianatoren

Elke dag showtime

Elke dag geniet je van spectaculaire shows, van Jul & Julia, Dino en Dina en Cas de Ranger. Dans als een echte prinses mee bij Julia's Prinsessenbal, swing mee met piratenliedjes of ga op een écht safari-avontuur met Jul de Muis. Na elke show is er een meet & greet met Jul of Julia.

Ga op schoolreis naar Julianatoren

De tijd vliegt voorbij in Kinderpretpark Julianatoren, zelfs als je een paar klassen met kinderen in de gaten moet houden. Bij het zien van de vele attracties - 60 in totaal - spat het plezier van hun gezichtjes. Voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met negen jaar is het pretpark de perfecte bestemming voor een te gek schoolreisje. Profiteer van de vroegboekkortingen en de begeleiders gaan gratis mee!

Vier je kinderfeestje bij Julianatoren

Julianatoren is dé bestemming voor een onvergetelijk kinderfeestje. Geniet met al je vriendjes en vriendinnetjes van alle attracties. Met een drankje en een donut, een kidsbox met snack, drankje en verrassing is het feest compleet. En daarbij hoort ook nog een kortingskaart voor een volgend bezoek!

Julianatoren in Apeldoorn leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 29,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Boek direct

Gillen in een achtbaan. Foto: Julianatoren.
Gillen in een achtbaan. Foto: Julianatoren.
Ontmoet Jul en Julia. Foto: Julianatoren.
Ontmoet Jul en Julia. Foto: Julianatoren.
Beleef een stoere safari. Foto: Julianatoren.
Beleef een stoere safari. Foto: Julianatoren.
Op schoolreis naar Julianatoren. Foto: Julianatoren.
Op schoolreis naar Julianatoren. Foto: Julianatoren.
Julianatoren - 60 te gekke attracties voor het hele gezin