Julianatoren - 60 te gekke attracties voor het hele gezin

Julianatoren

Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark met meer dan zestig te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van twee tot tien jaar. Ook ontmoet je hier je favoriete tv-sterren Jul en Julia in het echt!

Attracties: van dino's tot piraten

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates. Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in de Dino Tour en sta oog in oog met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? De echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat.

Attractiepark Julianatoren

Voor de kleintjes

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht. Rij mee in de Jul's Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan. Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rijd dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of ga op safari in een coole jeep!

Elke dag showtime

Elke dag geniet je van spectaculaire shows. Dans als een echte prinses mee bij Julia’s Prinsessenbal, swing mee met piratenliedjes of ga op een écht safari-avontuur met Jul de Muis. Na elke show is er een meet & greet met Jul of Julia.

Vier je kinderfeestje bij Julianatoren

Julianatoren is dé bestemming voor een onvergetelijk kinderfeestje. Geniet met al je vriendjes en vriendinnetjes van alle attracties. Met een drankje en een donut, een kidsbox met snack, drankje en verrassing is het feest compleet. En daarbij hoort ook nog een kortingskaart voor een volgend bezoek!

Tip: Kom met je hele klas naar de Julianatoren en geniet van een te gek schoolreisje!

Julianatoren - 60 te gekke attracties voor het hele gezin in Apeldoorn leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Ontmoet Jul en Julia. Foto: Julianatoren.

Gillen in een achtbaan. Foto: Julianatoren.

Ontmoet Jul en Julia. Foto: Julianatoren.

Ontmoet Jul en Julia. Foto: Julianatoren.

Ontmoet Jul en Julia. Foto: Julianatoren.

Beleef een stoere safari. Foto: Julianatoren.

Ontmoet Jul en Julia. Foto: Julianatoren.

Op schoolreis naar Julianatoren. Foto: Julianatoren.