Julianatoren - 60 te gekke attracties voor het hele gezin

Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark met meer dan zestig te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van twee tot tien jaar. Ook ontmoet je hier je favoriete tv-sterren Jul en Julia in het echt!

Attracties: van dino's tot piraten

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates. Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in de Dino Tour en sta oog in oog met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? De echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat.

Attractiepark Julianatoren

Voor de kleintjes

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht. Rij mee in de Jul's Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan. Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rijd dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of ga op safari in een coole jeep!

Elke dag showtime

Elke dag geniet je van spectaculaire shows. Open het park samen met Jul en Julia tijdens de openingsshow, swing mee met piratenliedjes of ga op safari-avontuur. Julia neemt je mee op een wonderlijke reis naar Thailand.

Vier je kinderfeestje bij Julianatoren

Julianatoren is dé bestemming voor een onvergetelijk kinderfeestje. Geniet met al je vriendjes en vriendinnetjes van alle attracties. Met een drankje en een donut, een kidsbox met snack, drankje en verrassing is het feest compleet. En daarbij hoort ook nog een kortingskaart voor een volgend bezoek!

Tip: Kom met je hele klas naar de Julianatoren en geniet van een te gek schoolreisje!

Julianatoren - 60 te gekke attracties voor het hele gezin in Apeldoorn leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Gillen in een achtbaan. Foto: Julianatoren.

Samen op Dino Tour. Foto: Julianatoren.

Gillen in een achtbaan. Foto: Julianatoren.

Gillen in een achtbaan. Foto: Julianatoren.

Gillen in een achtbaan. Foto: Julianatoren.

Beleef een stoere safari. Foto: Julianatoren.

Gillen in een achtbaan. Foto: Julianatoren.

Op schoolreisje naar Julianatoren. Foto: Julianatoren.