Bungalowpark Domaine le Boulac

Bungalowpark Domaine le Boulac

Het vakantiepark Domaine le Boulac ligt aan de rand van het Belgische dorpje Izier, een deelgemeente van het prachtige stadje Durbuy. Neem een duik in het zwembad, geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant of maak een uitstapje naar de prachtige stad Luik!

De bungalows op het park zijn eenvoudig en gezellig. Er is een tennisbaan en de kleinsten kunnen ravotten in de speeltuin of rondspetteren in het kinderbad naast het zwembad. In de zomermaanden is er een recreatieteam aanwezig, dat de kinderen vermaakt met verschillende sport- en spelactiviteiten. In restaurant Le Hibou geniet je van een eenvoudige warme maaltijd of een klein hapje en een drankje worden genoten.

Durbuy is het kleinste stadje ter wereld en ligt aan de rivier de Ourthe. Maak een korte wandeling door de doolhof van middeleeuwse steegjes en geniet daarna op een terrasje van een lekker drankje! Een leuk idee is om een bezoek te brengen aan de jamfabriek of ambachtelijke bierbrouwerij Ferne au Chesn. Op de Ourthe kan worden gekajakt of geraft en natuurlijk kunnen de mountainbike- en wandelliefhebbers in de Ardennen hun hart ophalen!

Bungalowpark Domaine le Boulac in Durbuy leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bungalowpark Domaine le Boulac

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.