Vakantiepark Het Stoetenslagh: kamperen aan een parelwit strand

Vakantiegangers hoeven niet naar de kust voor een strandvakantie. Ook in Overijssel zijn er parelwitte zandstranden, namelijk op Vakantiepark Het Stoetenslagh. 'Weer of geen weer, altijd een strandvakantie', is de slogan van het park.

Tijdens een vakantie op Vakantiepark het Stoetenslagh kamperen de gasten direct aan het water of op een kampeerveld met veel ruimte voor sport en spel. Vakantiegangers kunnen hun eigen tent of caravan meenemen of een luxe kampeertent of chalet huren.

Er is in totaal vijf hectare water met parelwitte zandstranden. Er zijn twee glijbanen die uitmonden in de recreatieplas. Bij minder mooi weer kunnen de gasten terecht in een overdekt zwembad met strandthema.

Gezinscamping

Het Stoetenslagh is een echte gezinscamping, in de zomervakantie zijn er activiteiten voor alle leeftijden, zoals een animatieteam voor jongeren. Niet alleen voor kinderen tot twaalf jaar, maar ook voor de tieners is er van alles te doen. In het hoogseizoen is er zelfs een disco op de camping.

Vakantiepark Het Stoetenslagh: kamperen aan een parelwit strand in Hardenberg leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.